Canal Dive Pilsner
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική μπύρα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση βύνης, με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με την χαρακτηριστική πικράδα των Pilsner σε ισορροπία με τη βύνη και με ιδιαίτερη επίγευση.


Canal Dive Brown Ale
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική μπύρα με πλούσιο καφέ χρώμα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση ψημένης βύνης και με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με μέση πικράδα σε ισορροπία με τη βύνη και με ελαφριά γλυκιά επίγευση.


BrEw Wolf Weiss
Η υψηλής ζύμωσης μαγιά προσδίδει μοναδικότητα στο χαρακτήρα της BrEw Wolf Weiss, δηλαδή την ήπια και φρουτώδη γεύση της με ένα λεπτό άρωμα μαγιάς. Το βλέμμα τραβά αμέσως το λαμπερό πορτοκαλί της χρώμα και η ομοιόμορφη θολότητά της.Η αφιλτράριστη μέθοδος παρασκευής της, της επιτρέπει να διατηρεί τη φυσική αυθεντικότητά της σε συνδυασμό με πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.




BrEw Wolf India Pale Ale (IPA)
Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη μπύρας στην αγορά σήμερα, η India Pale Ale (IPA) πλημμυρίζει τον ουρανίσκο κάθε πότη μπύρας με μια πλούσια γεύση λυκίσκου. Η προέλευσή της ανάγεται στην Αγγλία, όταν στις αρχές του 1800 Άγγλοι ζυθοποιοί ξεκίνησαν να παράγουν μια μπύρα η οποία θα μπορούσε να αντέξει το μακρύ ταξίδι προς τη βρετανική αποικία της Ινδίας. Έτσι, χρησιμοποιήθηκε στη ζύμωση ο λυκίσκος, τα οξέα του οποίου δρούσαν ως φυσικό συντηρητικό.Η Μικροζυθοποιΐα Ηπείρου σας προσφέρει την BrEW Wolf Blond IPA, τη μοντέρνα εκδοχή της κλασικής αυτής μπύρας.

Διώνη Pilsner 
Η «Διώνη» είναι η πρώτη ετικέτα που παρουσιάζει η Πατραϊκή Ζυθοποιία στους καταναλωτές με την πεποίθηση ότι θα την λατρέψουν με την πρώτη δοκιμή, την πρώτη ματιά, την πρώτη μυρωδιά. Μια μπύρα με υπέροχο σώμα, ιδανικό χρώμα, γεμάτη, εύγευστη, με εξαιρετικά αρώματα. Η «Διώνη» είναι μια φρέσκια, απαστερίωτη, μακράς ωρίμανσης μπύρα pilsner για την παρασκευή της οποίας χρησιμοποιούνται τέσσερα είδη βύνης και τρία είδη λυκίσκων! Μια ειδική διεργασία πολτοποίησης, η οποία γίνεται εν μέρει χειρωνακτικά, η προσθήκη φυσικού λυκίσκου, η αργή ζύμωση και η μακράς διάρκειας ωρίμανση σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα της μπύρας

ΑΡΓΩ Golden Ale
Είναι μία craft μπύρα με πλούσιο αφρό, χρυσαφένιο χρώμα, πλούσια ανθώδη αρώματα και μία ιδέα εσπεριδοειδών. Νότες από γκρέιπφρουτ και κίτρο μπορούν να αναγνωριστούν στη λεπτή αλλά γεμάτη γεύση της. Μία χαρακτηριστικά θολή, δροσιστική μπύρα που πίνεται ευχάριστα όλο το χρόνο. Όπως όλες οι εκλεκτές μπύρες η ΑΡΓΩ παρασκευάζεται από τέσσερα και μόνο συστατικά: Νερό, βύνη κριθαριού και σιταριού, λυκίσκο και μαγιά. Αφιλτράριστη, με τη χαρακτηριστική θολότητα, διατηρεί ατόφια τη γεύση και τα συστατικά της. Συνοδεύει ιδανικά τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, σαλάτες, ψητά κρέατα, πουλερικά ή ψάρια και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών. Πίνεται ευχάριστα και σκέτη, συνοδεύοντας πικάντικα μεζεδάκια ή φρούτα.


Voreia Wit
Η Γερμανική weiss συναντά την Βελγική wit στη νέα μπύρα της μικροζυθοποιίας Σερρών. Θολό χρυσαφί χρώμα με λευκό αφρό μέτριας διάρκειας. Πικράδα και ξηρότητα, της μαγιάς, το σιτάρι και μερικές νότες καραμέλας βουτύρου στο άρωμα. Η γεύση της είναι βυνώδης και ξηρή με έναν υπαινιγμό του γλυκού αμυγδάλου στο στόμα. Η 4η κατά σειρά μπύρα της Siris αποτελεί μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

2 comments:

  1. η Αργώ δεν βγήκε ακόμη πως έχει και review και η Wit μάλλον μόνο Βέλγιο και όχι Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αργω δεν βγηκε ακομα αλλα συμβουλευτηκα το site! Πολυ ενδιαφέρον τα ανωνυμα σχολια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μας το σχολιο σας!