Ο Ζύθος δημιουργήθηκε το 1994 και το όνομά του σημαίνει «μπύρα» στα νέα Ελληνικά. Ο συνδυασμός μπυραρίας και εστιατορίου γέννησε τα ζυθεστιατόρια «Ζύθος». Από ξανθιές έως καστανές και από κόκκινες μέχρι μαύρες, οι βαρελίσιες και οι εμφιαλωμένες μπύρες του θα σας μυήσουν στον άγνωστο κόσμο της μπύρας. Πλήρης κουζίνα με γεύσεις ειδικές για μυημένους στη μπύρα και όχι μόνο, όπως κότσι χοιρινό, λουκάνικα Γερμανίας, Ελβετικό φοντύ τυριών, πλούσιες σαλάτες και φυσικά το Ρωμαϊκό Όργιο στο ξύλινο πιάτο του ενός μέτρου. Με μια περιήγηση στο site έχετε πρόσβαση στο μενού για περισσότερη άποψη!



Ένα ξύλινο μπαλκονάκι που τον χειμώνα ντύνεται με τζαμαρίες κι ένα cozy εσωτερικό, με ξύλινα πατώματα και ταβάνια, συναποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες μπυραρίες του Χαλανδρίου. Ωραίες μουσικές, σέρβις που θα σας προτείνει τους ιδανικότερους συνδυασμούς φαγητού και μπύρας, κι ένα τεράστιο μενού, που περιλαμβάνει 115 ετικέτες σε μπουκάλι και οκτώ βαρέλια, μεταξύ των οποίων η τσέχικη Közel και η κοκκινόμαυρη Flensburger.

ΔιευθυνσηΚολοκοτρώνη 8 και Γκίνη, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο2106896700




Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!