Η διακόσμηση έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το ξύλο και σίγουρα θα σας παραπέμπει στη Βαυαρία. Το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό όταν την επισκεφτείτε είναι η αίσθηση εντυπωσιασμού για την τεράστια μπάρα που δίνει άλλη διάσταση στο χώρο του μαγαζιού…αλλά και τα άπειρα και πανέμορφα διακοσμητικά μπυρών που δεσπόζουν σε όλο χώρο, εσωτερικό και εξωτερικό της κύριας σάλας. Θα βρείτε πάνω από 80 ετικέτες μπύρας και φυσικά έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στα 8 βαρέλια.

Paulaner και Warstainer δεν θα μπορούσαν να λείπουν αλλά ούτε και η Urquell Pilsner. Για αυτούς που θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο η Leffe Rossa έρχεται να τους αναμείψει με την πλούσια γεύση της και το κεχριμπαρενιο χρώμα της. Τα σχόλια είναι περιττά τόσο για την La trappe Quadrupel όσο και για την Guinnes που από μόνες τους έχουν φανατικό κοινό! Επειδή η αγάπη για τις weise μπύρες είναι γνωστή προστέθηκε η διάσημη Franziskaner. Τέλος η Budweiser ως μια από τις καλύτερες Τσέχικες lager έρχεται να δέσει αρμονικά τις γευτικές επιλογές σας. Το προσωπικό είναι παθιασμένο με τη λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται στο μαγαζί. Από τις λίγες μπυραρίες που έχουν επενδύσει σε ψυκτικό θάλαμο - αυτό σημαίνει φρέσκια, καλοσυντηρημένη και ποιοτική βαρελίσια μπύρα.

Η καλή μπύρα βέβαια συνοδεύεται με εκλεκτά πιάτα, έτσι βασιζόμενοι στη εμπειρία χρόνων και στο μεράκι ''μαγειρεύεται'' αυθεντικό Γερμανικό κότσι, παραδοσιακή Βαυαρική πατατοσαλάτα Frikadellen, Braten, ποικιλίες αλλαντικών, λουκάνικων και τυριών, ενώ για πιο… εξεζητημένα, υπάρχει το χοιρινό σπαθάτο με πιπεριές και κρεμμύδια που σιγοψήνεται στο φούρνο για πάνω από 3 ώρες.

Η αγάπη για την rock, την soul, την jazz και η αδυναμία για τις blues νότες έχει οδηγήσει τους διευθύνοντες να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι του μαγαζιού. Έχουν καταφέρει να επιλέξουν σε μεγάλο βαθμό ότι καλύτερο υπάρχει πάνω σε όλα αυτά τα ακούσματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία καθημερινά σε όλους να γνωρίσουν την συλλογή.

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 36, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2109606266
Virtual Tour
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!