Volkan Black Wheat LagerVolkan Blonde Pilsner
Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan είναι μια νέα, 100% Ελληνική μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Είναι μια επαναστατική ελληνική μπύρα - το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.

Volkan Black Wheat Lager
Είναι μια ελαφριά, μαύρη, σταρένια μπύρα, με δροσερή, ανοιξιάτικη γεύση, που αντισταθμίζει όμορφα το χρώμα της. Παράγεται σε μικρή ποσότητα. Αρχικά, ξεκινά μία ελαφρά ψημένη σίκαλη, ταιριασμένα με απαλό καπνισμένο μέλι. Έπειτα λιαστές μαύρες ελιές, μια ιδέα πικρής σοκολάτας, γλυκόριζα, μεσαίο σώμα και μια φίνα αλμυρή επίγευση που διαρκεί.

Volkan White
Η White, συμπληρώνει την τριάδα των ετικετών της Volkan, με λευκή, καλοκαιρινή, αιγαιοπελαγίτικη ετικέτα, που παραπέμπει στο αγαπημένο νησιωτικό ύφος και το «λευκό» (White) χρώμα της μπύρας στο ποτήρι μας. Μια μπύρα με ελαφρύ σώμα και αρώματα εσπεριδοειδών, κρύβουν τον λυκίσκο μέχρι το τέλος. Παράγεται από βύνες κριθαριού και σιταριού, λυκίσκος, μαγιά, κίτρο Νάξου και μέλι Σαντορίνης.

Volkan Grey
Η Volkan προσπαθεί να δημιουργήσει τάση με τις "σταρένιες" της. Έτσι έχουμε άλλη μια, τη Grey, με την προσθήκη αποστάγματος περγαμόντο στη συνταγή της. Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση της Weiss μπύρας, προσαρμοσμένη στα Ελληνικά δεδομένα, με τα εσπεριδοειδή σε πρώτο πλάνο, αλλά και τα λουλούδια από το μέλι ανθέων που χρησιμοποιεί η Volkan. Δροσερή, ευχάριστη, καλοκαιρινή αίσθηση, πίνεται παγωμένη και μετά το φαγητό, συνοδεία φρούτων ή ελαφριών γλυκών.




Marea Beer
Η Marea Beer είναι μια Double Malt Ale μπύρα, που παρασκευάζεται από 5 δημητριακά και διακρίνεται από τη μεστή της γεύση και το άρωμα εσπεριδοειδών και αποξηραμένων φρούτων. Διπλοζύμωτη αφιλτράριστη και απαστερίωτη, με βαθύ χρυσαφί χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, συνδυάζει την ελαφρώς γλυκιά γεύση των δημητριακών με την πικράδα του λυκίσκου, αφήνοντας μια έντονη και με διάρκεια επίγευση.




Delphi Beer
Μια διπλοζύμωτη premium μπύρα, που παρασκευάζεται από νερό, κριθάρι, λυκίσκο και μαγιά και ανήκει στην κατηγορία Pilsner. Ζυμώνεται στην φιάλη και είναι απαστερίωτη. Τα αρώματα είναι φρουτώδη και ανθικά. Κίτρο, γκρέιπφρουτ, λεμόνι και γιασεμί, νυχτολούλουδο, χαμομήλι και κάτι από κυπαρίσσι. Γενικά έχει έντονα αρώματα και στο στόμα, κρεμμώδη υφή, ήπια πικράδα η οποία είναι ευχάριστη και μέτριας διάρκειας επίγευση.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!