Το Abbey Beer Diner είναι από τις καινούργιες αφίξεις. Άνοιξε πρόσφατα τις δρύινες πύλες του στο Γκάζι κάτω υπό τη σκέπη των εντυπωσιακών φουγάρων – σήμα κατατεθέν της περιοχής. Ένα σύγχρονο αβαείο που με την ονομασία του σε ταξιδεύει στην ιστορία, στην εποχή που ξεκίνησε στην Ευρώπη η παραγωγή μπύρας στα μοναστήρια. Ο άνετος χώρος του είναι καλόγουστος και ντυμένος με ξύλο. Δερμάτινα καναπεδάκια στις τζαμαρίες χαρίζουν την αίσθηση σεπαρέ, ενώ στο κέντρο μεγάλα, ψηλά τραπέζια φιλοξενούν νεανικές παρέες. Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος κυριαρχεί στην καρδιά της σάλας, αλλά τα βλέμματα κλέβει η μεγάλη μπάρα σε navy απόχρωση, με τα ψηλά ποτήρια μπύρας να γεμίζουν από τις μεταλλικές κάνουλες και να ξεχειλίζουν πλούσιο αφρό. Το πατάρι είναι άνετα διαμορφωμένο για τους καπνιστές που κόβουν κίνηση στη σάλα. 

Ένας από τους ελάχιστους χώρους στην Αθήνα όπου μπορεί κανείς να επιλέξει και να απολαύσει την γεύση που επιθυμεί ανάμεσα σε 16 συνολικά On Tap μπύρες αλλά και σε πληθώρα ετικετών. Μοναστηριακές, ale, lager, pils δεσπόζουν στην beer list φιλοδοξώντας να δώσουν τη δυνατότητα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς να επιλέξουν αυτό που επιθυμούν. Η φιλοσοφία πάνω στην οποία κτίστηκε το Abbey Beer Diner είναι η δημιουργία ενός ζεστού και εξαιρετικά φιλόξενου χώρου ο οποίος προσφέρει στον επισκέπτη συνδυασμό γευστικών απολαύσεων. Το ιδιαίτερο menu με κλασικά αλλά και Abbey πιάτα έχει εμπνευστεί ώστε να συνοδεύει κατάλληλα κάθε επιλογή μπύρας. Φυσικά, για τους παραδοσιακούς ζυθοπότες υπάρχουν ποικιλίες λουκάνικων, αλλαντικών και το απαραίτητο χοιρινό κότσι. Η εξειδίκευση και η βαθιά γνώση του προσωπικού μπορεί να βοηθήσει τον επισκέπτη στην επιλογή και στο συνδυασμό γεύσεων για μία εμπειρία αποκλειστικά προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις του. Το Abbey Beer Diner βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο της Τεχνόπολις και σας υποδέχεται καθημερινά από τις 12:00.

Πλέον έχει αλλάξει διεύθυνση και ονομάζεται Lazy Bulldog

Διεύθυνση: Περσεφόνης 13, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103459266
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!