Ένα μαγαζί ακόμα λοιπόν στο χώρο της online εξυπηρέτησης, σε ότι ζητήσεις από μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων μπυρών από όλο τον κόσμο, βρίσκεται στο σπίτι σου σε λίγα λεπτά. To Beer-shop δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ποιοτική μπύρα και επιθυμούν να την προσφέρουν στους πελάτες τους ανά πάσα στιγμή. Η ομάδα αποφάσισε πως η καλή μπύρα θα πρέπει να είναι επιλογή για το τραπέζι όλων. Γι'αυτό δημιούργησε το online κατάστημα και ένα ολόκληρο δίκτυο τηλεφωνικής και διαδικτυακής εξυπηρέτησης για τους λάτρεις του καλού ζύθου. Δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τον χάρτη, ανάλογα με την περιοχή διαμονής και να παραγγείλετε την αγαπημένη σας μπύρα.

Αυτά για όσους βρίσκονται μακρυά απο την περιοχή του Ζωγράφου και δεν έχουν την δυνατότητα να το επισκεφτούν απο κοντά, κάτι που έκανα χθες βράδυ για καλή μου τύχη! Και το λέω αυτό διότι αντίκρισα μια εξιδεικευμένη κάβα με μια ικανοποιητική ποικιλία από εξαιρετικές αλλά και πιο σπάνιες μπύρες ανά τον κόσμο, και αρκετές που κοσμούν κάθε κάβα που σέβεται τον εαυτό της. Μεγάλο μπόνους αποτελούν τα 2-3 ψυγεία που διατηρούν τα προϊόντα στις σωστές θερμοκρασίες και ο πελάτης μπορεί άμεσα να έχει αυτό που επιθυμεί, όπως και η δυνατότητα να αγοράσεις κάποια ποτήρια συγκεκριμένων μπυρών για να απολαύσεις όπως αρμόζει! Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης έχει 'απλώσει' μια συλλογή απο περίπου 50 ποτήρια (κάποια εξαιρετικά-όπως και δυσεύρετα για Ελλάδα) η οποία είναι 'Don’t Touch' καθώς βρίσκονται για εφέ και φυσικά για να τρελαίνουν κάποιους συλλέκτες όπως εγώ... Φυσικά υπάρχουν και τα απαραίτητα εφόδια για σπιτική μπύρα. Τελειώνοντας θεωρώ οτι το μαγαζί αξίζει της υποστήριξης της μπυροκοινότητας διότι κάνει αξιοπρεπή προσπάθεια να προσφέρει στο κοινό το αγαπημένο μας ποτό.



Διεύθυνση: Κλείτου 7, Ζωγράφου  
Τηλ: 2107782101
Facebook Foursquare Eshop 

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!