Η Ζυθοποιία: Είναι το πρώτο ζυθοποιείο της Γερμανίας που παρήγαγε μπύρα και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα. Το ξεκίνημα του ζυθοποιείου τοποθετείται στο 1882. Η Radeberger Pilsner δεν ήταν μόνο η αγαπημένη μπύρα του Γερμανού καγκελάριου Otto Von Bismarck αλλά επίσης τράβηξε και την προσοχή της Βασιλικής Αυλής. Ο Βασιλιάς Frederic Augustus της Σαξονίας όρισε την Radeberger ως επίσημο προμηθευτή της Βασιλικής αυλής της Σαξονίας με διάταγμα του 1905 . Η Radeberger έχει την μεγαλύτερη ιστορία στην παράγωγη Pilsner από οποιαδήποτε άλλη ζυθοποιία της Γερμανίας. Η επιτυχία και η φήμη της μπύρας ήταν οι λόγοι που το μεγαλύτερο Group ζυθοποιίας υιοθέτησε το όνομα Radeberger GROUP. To ζυθοποιείο Radebergerg ήταν το πρώτο στη Γερμανία που κατασκεύασε αποκλειστικά μπύρα σε ύφος pilsner και που υπάρχει μέχρι και σήμερα. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα γαστρονομικά εστιατόρια της Γερμανίας, ιδιαίτερα δε του κοσμοπολίτικου Βερολίνου.

Η Μπύρα: Η Radeberger είναι μία από τις πιο διάσημες μπύρες τις Γερμανίας, μια απόλαυση για τον ουρανίσκο με το διακριτικό, απαλό άρωμα λυκίσκου και τον "τρυφερό" αφρώδη χαρακτήρα της. Η μπύρα Radeberger Pilsner έχει κερδίσει διακρίσεις και βραβεία για την εξαιρετική της ποιότητα σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις.

Τύπος                        German Pilsner
ΧρώμαΧρύσοξανθό
Αλκοόλ4,8 %
ΖυθοποιίαRadeberger Brewery
ΠροέλευσηΓερμανία
Reviewsratebeeruntappd


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!