PILS HELLAS
Η εξαιρετική αυτή μπύρα ξεκίνησε την διαδρομή της ως ένα προϊόν το οποίο -για πρώτη φορά, στη χώρα μας- υποδήλωσε, μέσα από την ονομασία του, την “ελληνικότητα” του γευστικού χαρακτήρα που πρέπει να έχει μία μπύρα η οποία συνδυάζεται αρμονικά με το ζεστό κλίμα της χώρας μας και τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της. Με την εμφάνισή της, η Pils Hellas σηματοδότησε την απαρχή της δημιουργίας μιας νέας κατηγορίας, στον χώρο της μπύρας: τα “εθνικά σήματα”. Μία κατηγορία η οποία, με τα χρόνια, εμπλουτίστηκε και από προτάσεις ανταγωνιστών που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με αυτόν που χάραξε η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία όσον αφορά την ονομασία των προϊόντων τους.

BLUE ISLAND
H Blue Island είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που θα κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές λόγω της ελληνικότητας της, της διαφορετικής γεύσης της και της μοντέρνας της συσκευασίας σε διάφανη λευκή φιάλη. Η υψηλή της ποιότητα διασφαλίζεται μέσα από την παραγωγική διαδικασία αυστηρών προδιαγραφών. Η υπεροχή της στην ποιότητα και την γεύση της οφείλεται στην παρασκευή της από λίγο ακριβότερα υλικά, από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και από αρωματικό λυκίσκο που προσδίδει στην Blue Island το ασύγκριτο άρωμα της. Η εμφάνιση της είναι απλή και κομψή, εκλεπτυσμένη και μελετημένη όπως και η μπύρα η ίδια, απόλυτα εναρμονισμένη με την υψηλή ποιότητα της, η οποία απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές. Η ποιότητα της την τοποθετεί ανάμεσα στις κορυφαίες μπύρες και η εμπειρία της γεύσης της σε ένα καλοκαίρι ανάλαφρο και αξέχαστο, τόσο σε Έλληνες όσο και σε τουρίστες.

BERLIN
Η πρωτότυπη συνταγή της εξαιρετικής αυτής “ξανθιάς” είναι διαμορφωμένη από κορυφαία ομάδα ζυθοποιών με βάση τις γευστικές απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή και τις μεσογειακές κλιματικές συνθήκες. Φτιάχνεται από υλικά αισθητά υψηλότερου κόστους (όπως η παραδοσιακή βύνη, από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι και οι εκλεκτότερες ποικιλίες λυκίσκου) ενώ το -άριστης ποιότητας- νερό της προέρχεται από αρτεσιανές πηγές του Παρνασσού. Μετά από σειρά δοκιμών, η εzα αποφάσισε την επιλογή “μυστικού” στελέχους μαγιάς. Η εξαιρετική αυτή μαγιά της Berlin μετουσιώνει το γλεύκος από νερό, βύνη και λυκίσκο σε ζύθο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Ο τόσο απαραίτητος αυτός μονοκύτταρος μικροοργανισμός χρησιμοποιείται για τέσσερις μόνο γενιές και μετά αντικαθίσταται.



EZA
Η νέα mainstream της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ξεκίνησε δυνατά με σποτ στην τηλεόραση και παρουσία σε αρκετά μαγαζιά. Το γράμμα «ζ» της ελληνικής αλφαβήτου. Παραπέμπει στον ζύθο, την ζύμη ή μαγιά, αλλά και την ζωή που θέλουμε να απολαμβάνουμε παρέα με μια καλή μπύρα. Αποτελείται από βύνη, λυκίσκο, μαγιά και νερό ζυγισμένα στη κατάλληλη αναλογία. Η μπύρα είναι καστανόξανθη, με άρωμα και πικράδα, που μας παραπέμπει στο παρελθόν όταν η ζυθοποιία ήταν τέχνη. Ζύθος, αψεγάδιαστος, φτιαγμένος με μεράκι και κουλτούρα, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που μας δίνει η ΕΖΑ. Το αλκοόλ της είναι 5,2%.

Odyssey Red Rhapsody 
Μυστικιστικός συνδυασμός αρωματικής βύνης με γοητευτικό άρωμα πορτοκαλιού και πικάντικους σπόρους εξωτικών μπαχαρικών που σε παρασύρουν στην κόκκινη μαγεία της. Με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 7% , συνοδεύει ιδανικά λευκά κρέατα, τυριά, πατέ και ζυμαρικά.

Odyssey White Rhapsody 
Με νότες από άρωμα πικρού πορτοκαλιού, ακαταμάχητα αρώματα βύνης, πικάντικη αίσθηση κόλιανδρου και περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5% αποτελεί το ιδανικό συνοδευτικό για λευκά κρέατα και ψαρικά.




Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!