MYTHOS
Η συνταγή της μπύρας Mythos, ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού της εξειδίκευσης του Έλληνα Master Brewer της "Μύθος Ζυθοποιία" με την συσσωρευμένη τεχνογνωσία που απέκτησε η Ζυθοποιία από τις συνεργασίες με σημαντικές ευρωπαϊκές σχολές μπύρας, όπως η Γερμανική, Ιρλανδέζικη, Δανέζικη και η Γαλλική. Μετά από γευστικές δοκιμές από ειδικούς και καταναλωτές, δημιουργήθηκε η αυθεντική συνταγή που προσφέρει μία ευκολόπιοτη μπύρα με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση.


MYTHOS RED
Η «άλλη έκφραση» του Μύθου σου, μια premium red μπύρα με ελκυστικό κόκκινο χρώμα, πλούσιο αφρό και γεμάτη γεύση. Ο Master Brewer που δημιούργησε τη συνταγή της μπύρας Mythos που τόσοι αγαπούν, εμπνεύστηκε και τη συνταγή του Mythos Red, της μπύρας που λανσαρίστηκε το 2007. Πρόκειται για μία συνταγή πρωτότυπη (original) που δίνει μία ξεχωριστή μπύρα, με ελκυστικό κόκκινο χρώμα, πλούσιο αφρό, εκλεπτυσμένο άρωμα και γεμάτη γεύση. Κυκλοφορεί σε μοντέρνα φιάλη 330 ml, με μακρύ κομψό λαιμό, σε επιλεγμένα καταστήματα. Συνέχεια στις ανατροπές από τη «Μύθος Ζυθοποιία», με τη δημιουργία μίας ακόμη μπύρας υψηλής ποιότητας, για ανθρώπους που αναζητούν εναλλακτικές επιλογές στη ζωή τους και νέους τρόπους έκφρασης των επιλογών αυτών. (ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ)

MYTHOS RADLER
Η Mythos μπαίνει σε καλοκαιρινή διάθεση και δημιουργεί την Mythos Radler με λεμόνι, τη νέα, φυσικά δροσιστική επιλογή για τους καταναλωτές. Η Μythos Radler με λεμόνι, χαμηλός σε περιεκτικότητα αλκοόλ (2%), αποτελεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό ξανθιάς μπύρας ανώτερης ζυθοποίησης αναμεμειγμένη με χυμό από επιλεγμένα ώριμα λεμόνια. Η νέα πρόταση από τη Μύθος Ζυθοποιία, σερβίρεται παγωμένη και υπόσχεται να ικανοποιήσει με τη μοναδική, φυσική της γεύση, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με την εγγύηση ποιότητας της Μύθος Ζυθοποιία, η νέα Mythos Radler θα αποτελέσει το επίκεντρο των καλοκαιρινών στιγμών εντός και εκτός σπιτιού.








KAISER DOUBLE MALT
Είναι μια εκλεπτυσμένη μπύρα εξαιρετικής ποιότητας, που ζυμώνεται με τις πιο προσεγμένες διαδικασίες ζυθοποίησης, χαρίζοντας έτσι μια μοναδική, πλούσια και ξεχωριστή απόλαυση σε κάθε γουλιά. Ο Kaiser Master Brewer εμπνευσμένος από την μοναδικότητα της Kaiser, δημιούργησε τη διπλή απόλαυση της Kaiser Double Malt, βασιζόμενος στο ότι «όταν υπάρχει η κληρονομιά, η πολύχρονη εμπειρία, η γνώση και το όραμα δεν μπορεί παρά να πετύχεις το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα». Έτσι, όταν τελικά κατάφερε να δημιουργήσει την Kaiser Double Malt, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «Όταν η διπλή ζύμωση συναντά την εξαιρετικής ποιότητας μαγιά Kaiser και τις πιο εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου και βύνης, τότε η απόλαυση γίνεται διπλή».

KAISER BLONDE
Αποτελεί μία ξεχωριστή καινοτομία της οικογένειας Kaiser: η ζυθοποίηση της σε χαμηλή θερμοκρασία δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα μοναδικό υγρό Kaiser.  Με φρουτώδες άρωμα, γεύση περισσότερο γλυκιά και λιγότερο πικρή, και απαλή βελούδινη γεμάτη στο στόμα επίγευση. Η νέα εναλλακτική, ξανθιά, καθημερινή και ευκολόπιοτη Kaiser Blonde διεκδικεί επ’ άξια μια θέση στο καθημερινό μας τραπέζι! Συνδυάζεται ιδανικά με ελαφριές γαστρονομικές γεύσεις όπως είναι το κοτόπουλο, ψάρι, σαλάτες, ζυμαρικά κ.α. Η υψηλή αισθητική της ετικέτας με το μπεζ χρώμα ως κυρίαρχο, αναδεικνύει την άριστη ποιότητα της και μυεί τον καταναλωτή σε νέους, ελαφρύτερους γαστρονομικούς ορίζοντες γεύσης, κατάλληλους για να συνοδεύσουν την καθημερινότητά του!







Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!