Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που αντίκρισα σε ένα γραφικό ξύλινο πίνακα στην είσοδο της ολοκαίνουργιας παρουσίας στην καρδία της Ηλιούπολης και ομολογώ ότι μου προκάλεσε το ενδιαφέρον... όταν άρχισε να γίνετε εντονότερο καθώς βάδιζα στα ενδότερα της μπυραρίας.
Ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί με εξωτερικό χώρο και με παντού την επένδυση του ξύλου να κυριαρχεί. Υπάρχουν εκπληκτικά merch μπυρών όπως φαναράκια με λογότυπα, πινακίδες γνωστών ζυθοποιείων του εξωτερικού, σουβέρ διαφόρων μπυρών και με αποκορύφωμα τα εξαιρετικά σουπλά που απεικόνιζαν τον περιοδικό πίνακα της μπύρας. (πολύ πρωτότυπό). Κάπου σε εκείνο το σημείο ήταν που αντιλήφθηκε και ο ιδιοκτήτης (Κώστας) τον εντυπωσιασμό μου και πλησίασε την παρέα για να μας καλωσορίσει, κάτι που διαπίστωσα ότι έκανε σε όλο τον κόσμο και αν μη τι άλλο αυτό δείχνει επαγγελματισμό και ένα επικοινωνιακό άνθρωπο που ξέρει να κερδίζει τον πελάτη.

Στα ακόμα πιο ουσιώδη τώρα ο κατάλογος των μπυρών απαρτιζόταν από μια ικανοποιητικότατη ποικιλία για όλα τα γούστα (γύρω στις 120 ετικέτες που όπως πληροφορήθηκα μέσα στο χειμώνα θα γίνουν 200!!!) όπως και ένα σεβαστό αριθμό από draught (βαρελίσιες). Αλλά αυτό που μου προκάλεσε την ευχάριστη έκπληξη ήταν οι προσεγμένες τιμές ειδικά σε ορισμένες μπύρες όπου πραγματικά απορούσες… Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η τέλεια αναλογία τιμής-ποιότητας!


Και φυσικά σαν πιστή μπυρόφιλοι έπρεπε να συνοδεύσουμε τον ζύθο με τα ανάλογα εδέσματα, και έτσι το μαγαζί σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι συνέχισε να ικανοποιεί τον ουρανίσκο μας με μία ποικιλία καλοψημένων κρεάτων κάτι που δείχνει ότι η κουζίνα αποτελεί έναν άσσο στο μανίκι της Μπυραρίας! (Ανυπομονώ να δοκιμάσω το κότσι που άκουσα ότι είναι φοβερό). Τέλος το σέρβις ευγενέστατο και γνώστες του αντικειμένου. Φεύγοντας λοιπόν από εκεί μου έχουν μείνει μόνο θετικές εντυπώσεις και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις μόλις ανακαλύψαμε το καινούργιο στέκι του Χειμώνα! Καλές δουλειές λοιπόν στα παιδιά και καλά πιώματα σε όλους εμάς!!!

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 4α, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 211 1848866
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!