Ποικιλία ετικετών από όλο τον κόσμο, περισσότερες από 190, χρώματα, γεύσεις και αρώματα στα ξύλινα παλαιωμένα ράφια και στο ψυγείο και μια αίσθηση αφθονίας που προκαλεί εφορία στον πιο απαιτητικό πελάτη- φίλο. Διπλός προσδιορισμός μιας και η φιλική ομάδα του καταστήματος αλλά και η διάχυτη ζεστασιά του χώρου με τα ξύλινα πατώματα και τον χειροποίητο πολυέλαιο μας οδηγεί σε γνώριμα, οικία μέρη. Και οι ταπετσαρίες, ψηλά μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές νοσταλγικές. Αλλά και το τμήμα μπουτίκ του Beer & Beer άρτια οργανωμένο. Μεγάλη η συλλογή των συλλεκτικών ποτηριών και των αξεσουάρ μπύρας.


Μεγάλη και η γκάμα από τα είδη οικιακής ζυθοποίησης. Οι πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα όπως:
  • Aποστολή παραγγελιών στο σπίτι
  • Yποστήριξη εκδηλώσεων και εορτών με κινητό μπάρ και αντλία
  • Σύνθεση δώρων- καλαθιών με περιεχόμενο επιλογής του πελάτη
  • Συνεχής επικοινωνία με τα μέλη του Beer & Beer club για ενημέρωση νέων αφίξεων και events, δημιουργούν αίσθημα εμπιστοσύνης.
Ο θαυμαστός κόσμος της μπύρας ζωντανεύει χωρίς μυστικά στο Beer & Beer, γνωρίστε τον.


Διεύθυνση: Αγίας Γλυκερίας 12, Γαλάτσι  
Τηλ: 2102220744
Facebook Foursquare Website

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!