Η Ζυθοποιία: Η Fischer Tradition κατάγεται από το Στρασβούργο της Αλσατίας, όπου η ζυθοποίηση και το πάθος της μπύρας αποτελούν ιστορική παράδοση για το σύγχρονο τρόπο ζωής και την κοινωνία. Το κλίμα της το οποίο δίνει μια μοναδική γεύση και εξαιρετική ποιότητα στα αλσατικής προέλευσης λυκίσκο και κριθάρι αλλά και ο αριθμός των μικρών ζυθοποιών δημιούργησαν μια γνωστή επαγγελματική τεχνογνωσία που έκανε αυτή την περιοχή συνώνυμη των κορυφαίων ποιοτικά μπυρών. Η Fischer Tradition αντιπροσωπεύει αυτήν την τοπική τεχνογνωσία και την αγάπη των Αλσατών για παράδοση και αυθεντικότητα. Αποτελεί επίσης τη σημαία του ζυθοποιού της Fischer που ιδρύθηκε το 1821 στο Στρασβούργο, αλλά το 1854 μεταφέρθηκε στο Schilligheim για την πολύ καλή ποιότητα νερού που υπήρχε εκεί. Αυτή ήταν μάλιστα πάντα η φιλοσοφία του ζυθοποιείου, η έρευνα και ο εντοπισμός των ποιοτικότερων πρώτων υλών για την παραγωγή των προϊόντων. Αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο σεβαστά ζυθοποιία της Ευρώπης. Η Brasserie, για να μπορεί να ελέγχει την ποιότητα απ´ την αρχή έως το τέλος, διατηρεί την δική της καλλιέργεια βύνης και είναι η μόνη γαλλική ζυθοποιία που πραγματοποιεί εξ´ ολοκλήρου μόνη της όλα τα στάδια παραγωγής.

Η Μπύρα: Αν αναζητάτε μια μπύρα υψηλής ποιότητας η Fischer Tradition θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας. Με μια αρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από δημητριακά, καραμέλα, λυκίσκο, μπαχαρικά και ένα στόμα που ενώνει υπέροχα τα φρούτα με τα λουλούδια. Μια ειδική μέθοδος ζυθοποίησης δημιουργεί το χρυσό της χρώμα και το πλούσιο σώμα. Επιπλέον η χρήση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού είναι εγγύηση της κορυφαίας ποιότητας με σεβασμό στην παραδοσιακή συνταγή. Αυτή η ειδική φροντίδα συμβολίζεται και με την επιλογή της συσκευασίας: Μια διακοσμημένη με ανάγλυφα φιάλη που συνοδεύεται από το παραδοσιακό μηχανικό πώμα.

ΤύποςSpecial Lager
ΧρώμαΧρυσαφένιο
Αλκοόλ6 %
ΖυθοποιίαFischer Brasserie
ΠροέλευσηΓαλλία
Reviewsratebeeruntappd



Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!