Η μπυραρία "DIVER" ξεκίνησε την λειτουργία της το 1997 σ' ένα ξεχωριστό χώρο, στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα. Προσπάθεια του "δύτη" ιδιοκτήτη της ήταν να παντρέψει την ατμόσφαιρα της κλασσικής Βαυαρέζικης μπυραρίας, με το ανάλαφρο στυλ της Λονδρέζικης pub.

Η "DIVER" από την πρώτη ημέρα της δραστηριότητάς της προσπάθησε και προσπαθεί να μυήσει τον Έλληνα στα μυστικά αυτού του τόσο "ζωντανού ποτού", της μπύρας. Έφερε μπύρες απ' όλο τον κόσμο (Γερμανικές, Ολλανδικές, Βελγικές, Αγγλικές, Τσέχικες, Αυστραλέζικες, ακόμα και Γιαπωνέζικες), απ' όλους τους τύπους (ξανθιές, θολές με μαγιά, κόκκινες, μαύρες, μοναστηριακές με ιδιαίτερα αρώματα και σπάνιες συλλεκτικές) και τις συνοδεύει με γεύσεις που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Η φιλοσοφία της μπυραρίας "DIVER" στηρίζεται στην διαπίστωση ότι ο σύγχρονος Έλληνας, εκτός από το κρασί ζητά να γνωρίσει και να συνοδεύσει το γεύμα του και με μια καλή και ξεχωριστή μπύρα.

“Ωραίο” μαγαζί με πολύ αγάπη και μεράκι για την μπύρα. Ντυμένο στο ξύλο και την πέτρα, φωτισμένο από τις ανταύγειες των κεριών έχει γίνει το στέκι για όλους τους μπυρόβιους και όχι μόνον. Η DIVER κλείνοντας εφέτος τον δέκατο έκτο χρόνο λειτουργίας της έδωσε μεγάλη έμφαση στα αυθεντικά πιάτα μπύραρίας και ανανέωσε πλήρως το μενού της. Διαθέτει μια από τις πιο ενημερωμένες κάβες μπύρας με 136 και πλέον ετικέτες από απλές lager, μέχρι σπάνιες συλλεκτικές μοναστηριακές, αλλά και 8 βαρελίσιες ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Για τους πιο προχωρημένους έρχεται στο τραπέζι μπύρα σε ξύλινο μέτρο η βαρελάκι 5 λίτρων. Την απόλαυση μιας καλής μπύρας θα συμπληρώσουν τα rock, ethnic, jazz, και blues ακούσματα.





Διεύθυνση: Δαβάκη 65, Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 2109530040
Facebook Foursquare Website




Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!