Το Alpen Stube λειτουργεί στη Γλυφάδα εδώ και 22 συναπτά έτη με τον ίδιο περίπου χαρακτήρα. Μπορεί στην πορεία να άλλαξε χέρια, να άλλαξε κάποιες μπύρες, να άλλαξε διακόσμηση, αλλά παραμένει εκεί μέχρι σήμερα, στον αριθμό 18 της Οδού Κύπρου.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το περιστατικό που μας ανέφερε ο εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος ότι το Αθηνόραμα το είχε καταχωρίσει αρχικώς λανθασμένα στην κατηγορία «ταβέρνες», καθώς ήταν το πρώτο μαγαζί τέτοιου είδους και δεν γνώριζε αν έπρεπε να φτιάξει ακόμα ειδική κατηγορία με την ονομασία «μπυραρίες», κάτι που αναγκάστηκε να πράξει για χάρη του Alpen Stube.

Η μακρόχρονη προσπάθεια και επιμονή των ανθρώπων του Alpen stube, του Ιωάννη Σπυρόπουλου στην αυστηρή επιλογή των καλύτερων και γευστικότερων ειδών μπύρας, και του Κωνσταντίνου Ψυχούλη στην απόλυτη γευστική ποιότητα του μενού που θα συνοδέψει την μπύρα της επιλογής σας, έχει αποδώσει καρπούς.


Μέσα σε μία ζεστή Βαυαρέζικη ατμόσφαιρα, με την μυρωδιά του καμένου ξύλου από το τζάκι να πλανάται στο χώρο, θα περάσετε τις ωραιότερες χειμωνιάτικες βραδιές, αλλά και στον καταπράσινο δροσερό κήπο, θα απολαύσετε τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού, με παγωμένη μπύρα και γευστικούς μεζέδες. Τα στοιχεία αυτά συνθέτουν ένα ιδιαίτερα (μπυρο)φιλικό περιβάλλον, συνδυαζόμενο με την καλή εξυπηρέτηση από το προσωπικό και τη μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες. Είναι μάλιστα από τα ελάχιστα μέρη που μπορεί να βρει κανείς τη Andechs Dunkel.


Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις πολυάριθμες βαρελίσιες και εμφιαλωμένες μπύρες, μικρή ή μεγάλη δεν μετράει, σημασία έχει η διάθεση. Δοκιμάστε τα πιάτα από Βαυαρέζικες συνταγές, το χοιρινό κότσι, τα λουκάνικα, τα μπιφτέκια το σπέσιαλ πιάτο κοτόπουλου, boulettes γαλοπούλας και απολαύστε τα με την παρέα σας.

- Η ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ -

Διεύθυνση: Κύπρου 18, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 2108945045

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!