Καβα Αρίων

Η ''Κάβα Αρίων'' ιδρύθηκε τον Μάιο του 2004 στην Αθήνα και αυτή η μακρά ιστορία είναι μια καλή απόδειξη της αξιοπιστίας της επιχείρησης που από τότε μας προσφέρει μια τεράστια γκάμα μπυρών σε πολύ καλές τιμές συνδυάζοντας και πολλές προσφορές με πακέτα μπύρας + το ποτήρι της!

Το περιβάλλον είναι εξαιρετικά φιλικό και ο Μιχάλης (ιδιοκτήτης) εξυπηρετεί με περίσσια χαρά χωρίς να αμελήσει να μεταδώσει της γνώσεις και τα tips που αφορούν την εκάστοτε μπύρα. Επιπλέον, πραγματοποιούνται στο κατάστημά βραδιές γευσιγνωσίας και γιορτές μπύρας για να έρθουμε πιο κοντά και να μυηθούν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι. Η κάβα προσφέρει και ένα εξαιρετικό e-shop όπου μπορούμε μέσο του e-mail μας να λαμβάνουμε newsletter για τις προσφορές του μήνα. Επίσης γίνονται online παραγγελίες και παράδοση αυτών στο σπίτι μας. Παρακάτω σας παραπέμπω στο link του ηλεκτρονικού καταστήματος όπου μια περιήγηση θα σας πείσει για την ποιότητα αυτής της κάβας.


Διεύθυνση: Στρ. Παπάγου 80, Άγιος Δημήτριος
Τηλ: 210 9739063
Facebook Foursquare Website 
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!