Τα φετινά Χριστούγεννα φέρνουν το απόλυτο event στους φίλους της μπύρας με μια πανδαισία γεύσεων από τις καλύτερες Χειμωνιάτικες, Χριστουγεννιάτικες και Special μπύρες περιορισμένης και εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής!

1. Christmas & Winter Seasonal Beers:
Επετειακές και Εποχικές Μπύρες που ζυθοποιούνται με μοναδικές συνταγές πριν την περίοδο των Χριστουγέννων και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην περίοδο αυτή των εορτών - κάποιες από αυτές μάλιστα παρασκευάζονται άπαξ - "one-off"!
Θεωρούνται οι κορωνίδες, δηλ. οι κορυφαίες μπύρες της χρονιάς για κάθε Ζυθοποιία.
Φέτος, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ακόμη περισσότερες από αυτές τις θαυμαστές, περιορισμένης παραγωγής, γιορταστικές Ζυθοδημιουργίες θα είναι διαθέσιμες και σε Βαρέλι (Draught)!

2. Rare Special Beers:
Πρόκειται για μερικές από τις πιο σπάνιες μπύρες στον Κόσμο, ωριμασμένες για χρόνια σε βαρέλια στα οποία είχε παλαιωθεί Whiskey ή Bourbon ή Ρούμι, ή ακόμα και πανάκριβο κρασί Margaux.
Μπύρες δυσεύρετες και σε αριθμημένες φιάλες (!), "απελπιστικά" μικρής παραγωγής, που κυριολεκτικά θα επαναπροσδιορίσουν την σχέση μας με τον κόσμο της μπύρας, εκτοξεύοντάς την σε άλλους γευστικούς Γαλαξίες!
Προγραμματίστε έγκαιρα την προσέλευσή σας! Λόγω της περιορισμένης ποσότητας κάποιες μπύρες ενδέχεται να εξαντληθούν πιο νωρίς!

Στοιχεία Εκδήλωσης
Τι: 3o Φεστιβάλ με Χριστουγεννιάτικες, Επετειακές και Special Μπύρες.
Πότε: 1 Δεκεμβρίου 2019 έως και 07 Ιανουαρίου 2020, από τις 11:00 πμ και μέχρι αργά το βράδυ (έως ότου να νυστάξουν τα Ξωτικά...)
Που: Barley Cargo, Κολοκοτρώνη 6, Κέντρο Αθήνας (κοντά στην Πλατεία Συντάγματος, Στάση Μετρό: Σύνταγμα).
Είσοδος: Δωρεάν
Θα χαρούμε πολύ να τα π(ι)ούμε εκεί!

Christmas BeerCheers!
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!