Είναι μια μπύρα διαφορετική απ' τις άλλες. Είναι μια μπύρα που την πίνουνε στη Βόρεια Ντακότα. Είναι μια μπύρα που μάλλον δεν την έχεις ξανακούσει. Μα είναι μια μπύρα που είχε την πιο έξυπνη ιδέα! Ξεκίνησε απο την 4 Luv of Dog Rescue και σε συνεργασία με την ζυθοποιία Fargo Brewing Company που παρήγαγε τα νέα σχέδια μπύρας με τα 6 υιοθετημένα κουτάβια. Πιο συγκεκριμενα στα κουτάκια εμφανίζονται τα Nyx, Bizzy, Jensen, Hobie, Moby και Virginia. Δημιουργήσαν ακόμα και ενα τοπικό γεγονός όπου όποιος αγοράσει το 6-pack θα έχει την δυνατότητα να συναντήσει από κοντά κάποιο απο τα εν λόγο κουταβάκια της εκστρατείας.

Η Fargo Brewing Company αναφέρει: "Ελπίζουμε ότι η παρουσία αυτών των σκύλων που εμφανίζονται στα κουτάκια μας να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και στην ελπίδα''. Ούτε χρώματα, ούτε λόγκο, ούτε τίποτα. Μπροστά στο κουτάκι της, έβαλε μόνο το όνομά της, και φωτογραφίες από σκύλους που ψάχνουν σπίτι. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ψηθείς να βάλεις στο σπίτι σου έναν σκυλάκο, απ' το να δεις τη φατσούλα του την ώρα που ξεδιψάς με μπύρα Fargo;
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!