Μια γκάφα της ζυθοποιίας Oskar Blues ή μήπως όχι;

Οι Guns ‘N’ Roses μήνυσαν μια ζυθοποιία στο Κολοράντο πού από το 2018 κυκλοφορεί τη ροζέ μπύρα Guns ‘N’ Rosé. Εκτός από την μπύρα, η ζυθοποιία Oskar Blues πουλάει και εμπορεύματα με τον λογότυπό της που υπονοούν μία κάποια σχέση με το ροκ συγκρότημα. Οι ιδρυτές της ζυθοποιίας επιχείρησαν να κατοχυρώσουν το όνομα «Guns ‘N’ Rosé» τον Αύγουστο του 2018, κάτι που τράβηξε την προσοχή του μάνατζερ και των δικηγόρων της μπάντας οι οποίοι επικοινώνησαν με τη διεύθυνσή της. 

Οι δικηγόροι τους ζητούν την παύση κυκλοφορίας της μπύρας Guns ‘N’ Rosé και την καταστροφή κάθε εμπορεύματος και προωθητικού υλικού που φέρει το όνομά της. Ζητούν επίσης αποζημίωση για κέρδη εις βάρος του συγκροτήματος. Η ζυθοποιία απέσυρε την αίτηση κατοχύρωσης του ονόματος αλλά συνεχίζει να πουλάει την μπύρα και τα σχετιζόμενα με αυτή εμπορεύματα τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο του 2020, οπότε το θέμα θα έχει ακόμη αρκετά… επεισόδια.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!