Η εμπέδωση της δημιουργικής σκέψης και η σωστή διαχείριση της καινοτομίας, υπό την οπτική γωνία της εξωστρέφειας που μας χαρακτηρίζει, δημιούργησε πέρυσι την συλλεκτική μπύρα "Ρούπελ 1941".
Με motto " Η πικράδα που αφήνει ο πόλεμος στις ψυχές των ανθρώπων διαδέχεται η υπόγλυκη γεύση της" για να συμβολίζει μηνύματα υπέρ της ειρήνης αλλά και το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν νικήθηκαν ποτέ στα οχυρά του Ρούπελ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο θα κυκλοφορήσουν και φέτος οι 1941 συλλεκτικές μπύρες «Ρούπελ 1941» από το σωματείο μας "ΣΤΕΝΩΠΟΣ, Οχυρώσεις Μπέλλες & Αγκίστρου" με έδρα τον ακριτικό Προμαχώνα.

Μια ελληνική φρέσκια και μη παστεριωμένη Pilsner μπύρα που παράγεται στον τόπο μας, τις Σέρρες, και είναι συλλεκτική λόγω ποσότητας και ετικέτας. Η μπύρα είναι ουσιαστικά μια εκδοχή της πολυβραβευμένης Voreia Pilsner Beer της μικροζυθοποιίας Σερρών και Βόρειας Ελλάδας με τον διακριτικό τίτλο «Siris Microbrewery» με ετήσια συλλεκτική ετικέτα την εκάστοτε αφίσα του κορυφαίου φεστιβάλ ιστορικής αναπαράστασης «ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ».

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη δημόσια παρουσίαση της μπύρας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στα πλαίσια των εκδηλώσεων μας με την ονομασία ΜΕΡΕΣ ΟΧΥΡΩΝ.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!