Το Made In Beer Festival, ο νέος μεγάλος θεσμός στον χώρο της μπύρας, επιστρέφει, ακόμα πιο μεγάλο και με περισσότερες αποκλειστικότητες. Οι χιλιάδες επισκέπτες της περσινής, πρώτης εκδοχής του φεστιβάλ, επιβεβαίωσαν την ανάγκη του εγχώριου κοινού για ένα υψηλού επιπέδου event ζυθογνωσίας, όπου χιλιάδες κοινού θα μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς και διανομείς μπύρας από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. 

Μετά την περσινή επιτυχία, το Made in Beer Festival 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο (ριζικά ανανεωμένο) Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, έναν ιδανικό χώρο 4000τμ, ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, κατά το τριήμερο 19, 20 και 21 Απριλίου 2019. 

Στο Made In Beer Festival 2019 οι λάτρεις της μπύρας θα μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 150 διαφορετικές γεύσεις μπύρας σε εξαιρετικές τιμές! Τα δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), οι μικροζυθοποιίες από όλη τη χώρα, οι ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα και οι πολλές εκπλήξεις είναι τα υλικά για τη δημιουργία μιας πραγματικής γιορτής της μπύρας. 

Φυσικά, από μια γιορτή μπύρας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά της: το φαγητό και η μουσική! Έτσι και στο Made In Beer Festival 2019 θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και τη μουσική υποστήριξη θα αναλάβουν διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει και ζωντανές εμφανίσεις από γνωστούς stand-up καλλιτέχνες, open mic σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και τον ιδιαίτερα επιτυχημένο διαγωνισμό καραόκε!

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!