Και φέτος η σημαντική εκδήλωση της ΖΜΘ με τις Βαλκανικές ζυθοποιίες

Εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιία «Μακεδονίας Θράκης». Οι συμμετέχοντες, που φθάνουν τους 100, προέρχονται από ζυθοποιίες από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία και Αλβανία και θα πάρουν το λόγο καταξιωμένοι επαγγελματίες από τεχνικές εταιρείες και πανεπιστήμια από Ελλάδα και εξωτερικό.


Το Independent Craft Brewers Roundtable 2018 (”ICBR”) θα φιλοξενηθεί από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (www.verginabeer.com) στο Κέντρο Επισκεπτών και Beer Hall στην Κομοτηνή, 6-8 Δεκεμβρίου. Ο στόχος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές ανταλλαγές απόψεων με τους ομολόγους τους και εκπροσώπους από μεγάλους προμηθευτές του κλάδου.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!