Και φέτος 2 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι μπύρας θα βρεθούν στην Ζυθογνωσία

Πιστή στην παράδοση που η ίδια θεμελίωσε, η Ζυθογνωσία, μετά από ανάλογες φιλοξενίες που πραγματοποίησε στις προηγούμενες διοργανώσεις της, προσκαλεί και φέτος σημαντικούς ξένους δημοσιογράφους μπύρας, για να ανακαλύψουν την ελληνική παραγωγή και να διαδώσουν τα νέα της στο εξωτερικό. Τη φετινή έκθεση θα επισκεφτούν οι Roger Protz, από την Αγγλία και Βοris Georgiev από τη Γερμανία.


Ο Roger Protz είναι ένας πασίγνωστος συγγραφέας και δημοσιογράφος μπύρας, πραγματικά ένας από τους πιο σπουδαίους στον κόσμο, με περισσότερα από 20 βιβλία στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων το 300 Beers to Try Before You Die. Για 24 χρόνια είναι αρχισυντάκτης του ετήσιου οδηγού Good Beer Guide και γράφει στα βρετανικά περιοδικά What's Brewing, Ferment και BeerΙ και για το αμερικανικό All About Beer.


Ο πολυτάλαντος Βοris Georgiev ξεκίνησε την καριέρα του το 1996, ως επαγγελματίας φωτογράφος και στη συνέχεια μεταπήδησε στη δημοσιογραφία μπύρας, ως τακτικός αρθρογράφος στο περιοδικό Bier & Brauhaus. Το 2015 ανέλαβε την αρχισυνταξία του εξειδικευμένου περιοδικού Craftbeer Magazin, ενώ από το 2010 παραδίδει μαθήματα γευσιγνωσίας μπύρας και ζυθοποίησης. Παράλληλα, διευθύνει ένα από τα πιο μικρά ζυθοποιεία της Γερμανίας, το Zeugenbräu, στην πόλη Ahrensburg.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!