Η Constellation Brands, μητρική εταιρεία της μπύρας Corona, ετοιμάζεται να επενδύσει περίπου τέσσερα δισ. δολάρια (περίπου 3,5 δισ. ευρώ) στην κορυφαία εταιρεία παραγωγής κάνναβης στον Καναδά, την Canopy Growth, εν μέσω συμφωνίας που προβλέπεται να είναι η μεγαλύτερη επένδυση στη βιομηχανία μέχρι σήμερα.

Πέρυσι, η Constellation Brands «έκανε ένεση» 200 εκατ. δολαρίων (περίπου 175 εκατ. ευρώ) στην Canopy Growth σε συμφωνία που έγινε ώστε να παραχθεί μια μη αλκοολούχα μπύρα με βάση την κάνναβη. Η Constellation σκοπεύει να κεφαλαιοποιήσει την αυξανόμενη νομιμοποίηση των ναρκωτικών.

Οι δύο εταιρείες συμφωνούν ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα επέτρεπε την Canopy να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα «σε περίπου 30 χώρες στις οποίες έχει νομιμοποιηθεί η χρήση φαρμακευτικής κάνναβης». Η Canopy Growth, που κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στη νόμιμη παραγωγή κάνναβης, παράγει σήμερα έλαια, τζελ, και άλλα προϊόντα με βάση την κάνναβη.

Χάρη στην ένεση που δέχτηκε, η Canopy σχεδιάζει να επεκτείνει τη χρήση της κάνναβης σε προϊόντα όπως μπάρες, αλλά και εναλλακτικά φαρμακευτικά σκευάσματα που ανακουφίζουν τον πόνο, την αϋπνία, ακόμα και την ψωρίαση.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!