Η ιστορική εταιρεία μοτοσικλετών βγάζει την δική της μπύρα

Φέτος, η Harley Davidson γιορτάζει τα 115 χρόνια της και τρεις ζυθοποιίες (Milwaukee Brewing, Third Space Brewing, και Good City Brewing) συνεργάστηκαν για να φτιάξουν μια συλλεκτική, περιορισμένης παραγωγής μπύρα. Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν απευθύνεται πλέον μόνο σε μεσήλικες, αλλά θέλει να προσελκύσει και νεότερους αναβάτες.

Η συγκεκριμένη μπύρα με τη φρουτώδη γεύση είναι ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και όπως αναφέρει ο Andy Gehl της Third Space Brewing, ήθελαν να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη μπύρα που να πίνεται ευχάριστα μετά από μια όμορφη βόλτα με μοτοσυκλέτα.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι επιλέχθηκαν νέες σχετικά ζυθοποιίες προκειμένου να τονιστεί η ένωση του παλιού με το καινούργιο. Οι συλλεκτική αυτή μπύρα θα είναι διαθέσιμη στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα κάνει η Harley Davidson στο Milwaukee μεταξύ 29 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου, ενώ θα μπορεί κανείς να τη βρει σε bars, εστιατόρια και επιλεγμένες κάβες.


source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!