Χιουμοριστική μπύρα με αφορμή την ήττα των Cavs στο NBA

Το τρολάρισμα στον LeBron James αποτελεί... παράδοση κάθε φορά που χάνει κάποια σειρά Τελικών και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Φέτος στο "παιχνίδι" προστέθηκε μάλιστα και μία εταιρία ζυθοποιίας του San Fransico, η Barebottle Brewing Company, η οποία μετά το sweep των Warriors επί των Cavaliers στους Τελικούς αποφάσισε να ονομάσει τη νέα της μπίρα "Τα δάκρυα του Lebron"!
"Γεγονός που δεν είναι ευρέως γνωστό: Ο KD, ο Steph και ο Klay παίρνουν τις ελπίδες και τα όνειρα των αντίπαλων ομάδων και τα μετατρέπουν σε τρίποντα που συντρίβουν την ψυχή. Πήραμε τα δάκρυα του Sir James από την ήττα του πρώτου αγώνα και τα αποστάξαμε σε μια θολή IPA, μόνο για εσάς. Επίσης, αποφασίσαμε ότι τα Δάκρυα συνδυάζονται καλά με λυκίσκο mosaic. Λυπηρό". Αυτό είναι το μήνυμα που συνοδεύει το σχετικό post.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!