Regulus 
Παρασκευάζεται από την 7 Seven Island Brewery, σε συνεργασία με τη Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας στο Βόλο, για λογαριασμό της The Hoppy Imports. Το όνομά της προέρχεται από τα Λατινικά και σημαίνει μικρός βασιλιάς, ενώ Regulus ονομάζεται και ο φωτεινότερος αστέρας στον αστερισμό του Λέοντα! Είναι αφροζύμωτη, απαστερίωτη μπύρα, αφιλτράριστη, σκουρόξανθη με πυκνό λευκό αφρό μέσης διαρκείας. Στη ζυθοποίησή της έχουν χρησιμοποιηθεί, σε άφθονες δόσεις, δυο ποικιλίες λυκίσκου, Citra και Mosaic.







One Year Aniverssary IPA
Αυτή η μπύρα γιορτάζει την παράξενη χρονιά, παρουσιάζοντας όλα όσα αγαπάμε σε μία μεγάλη IPA. Απελευθερωμένος λυκίσκος χαστούκι στο πρόσωπό σας και κρεμώδη υφή στο ζουμί που κυριαρχεί στη γεύση σας και παίζει με το μυαλό σας. Τα περίεργα χρόνια είναι εδώ και αυτό είναι μόνο η αρχή.





Νίκη (Niki)
Μια μοναδική, κεχριμπαρένια, «υβριδική» lager μπύρα! Τρεις κορυφαίες pale βύνες δίνουν γεμάτο σώμα και συνδυάζονται με μεγάλες ποσότητες εκλεπτισμένων λυκίσκων. Απαλή στη γεύση, απολαυστική, μια amber lager που θα κερδίσει την καρδιά σου για πάντα!





Flaros Amber Ale
H τρίτη ετικέτα της Flaros είναι μια amber, αρωματική με 5.2 % αλκοόλ και στο προσκήνιο το χαρακτηριστικό άρωμα του λυκίσκου mosaic δηλαδή εξωτικά αρώματα σε συνδυασμό με καραμελένιες νότες, αρώματα φρούτων του δάσους και εσπεριδοειδών. Μέτριο σώμα με γεύση μαρμελάδας κόκκινων φρούτων και τροπικών καρπών. Στην επίγευση μπλέκονται αρμονικά οι νότες καραμέλας με την αίσθηση passionfruit.




Αναστασίου Καθημερινή
Πρόκειται για μια κλασική,''παραδοσιακή'' συνταγή που δεν είναι άλλη απο την γνωστή σε όλους Lager. Ένα αρκετά παρεξηγημένο είδος αφού το συγκεκριμένο στιλ μπύρας ενώ έχει κατακλύσει την Ελληνική αγορά και βρίσκεται με διαφορά πρώτο στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού παγκοσμίως, δυστυχώς αναπαράγεται λάθος. Εμείς σας παρουσιάζουμε της δική μας εκδοχή της Lager, μια ''αφράτη'' Lager στα 3,8% ABV ελαφριά και γευστική.

Αναστασίου Σικάλεως
Η ''Σικάλεως'' είναι η τρίτη κατά σειρά i.p.a που ζυθοποιήσαμε με την διαφορά ότι σε αυτή χρησιμοποιήσαμε και βύνες σίκαλης. Λυκίσκοι Magnum, Amarillo και Simcoe συνθέτουν μια γευστική i.p.a με έντονες νότες εσπεριδοειδών και καραμέλας και μια ευχάριστη πικρή επίγευση διαρκείας στα 5,6% ΑΒV.

Αναστασίου Αστερόεσσα
Η αγάπη μας για τους λυκίσκους και τα αρώματα τους δεν κρύβεται. Η τρίτη κατά σειρά μπύρα μας είναι μια ωδή στις Αμερικάνικες pale ale που πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους στην Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο το 1975. Aρκετά πιο έντονες αρωματικά αλλά και πικρικά απο άλλες pale ale οι A.P.A (American Pale Ale) είναι ένα είδος που έχει πιστούς ζυθοπότες ανά τον κόσμο. Η ''Αστερόεσσα'' είναι μια Α.P.A στα 5.3 % ABV γεμάτη γεύση και αρώματα απο τον Αμερικάνικο λυκίσκο Mosaic.
(Θα ακολουθήσουν σε επόμενο άρθρο και οι υπόλοιπες μπύρες της Μικροζυθοποιίας Αναστασίου)




Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!