Ένα ακόμα ενδιαφέρον φεστιβάλ μπύρας στις αρχές καλοκαιριού

To Made In Beer Festival, ο νέος μεγάλος θεσμός στον χώρο της μπύρας, είναι γεγονός! 

Η δημιουργική έκρηξη που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή και διανομή μπύρας στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο: σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν ξεπηδήσει εξαιρετικά δραστήριες ζυθοποιίες με νέα προϊόντα, ενώ και οι καθιερωμένοι “παίκτες” της αγοράς της μπύρας προσφέρουν πλέον έναν μεγάλο αριθμό από επιλογές στους καταναλωτές. Αυτή η εξαιρετικά ωφέλιμη «ζύμωση» στο χώρο είναι η κινητήρια ώθηση του Made In Beer Festival, το οποίο φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους πολυάριθμους λάτρεις της μπύρας την απόλυτη εμπειρία ζυθογνωσίας, το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα, παραγωγή φρέσκιας μπύρας αποκλειστικά για το φεστιβάλ και το μεγαλύτερο Beer Bar που έχει στηθεί πότε στην χώρα μας είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το Made In Beer στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ατελείωτη ποικιλία από μπύρες σε εξαιρετικές τιμές.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.
Το Made In Beer Festival θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου (1-2-3/6) στον χώρο του Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.
Πληροφορίες: τηλ. 2109636489

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!