Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με όχημα τη νέα της καμπάνια «Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα», δημιουργεί ένα κίνημα με στόχο να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη λειτουργία της εγχώριας αγοράς ζυθοποιίας σε μια χώρα που μας χωράει όλους και πρέπει να μας χωράει όλους.

Το μήνυμα «Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα», αποτελεί το όραμα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης για τη δημιουργία μιας αγοράς ίσων ευκαιριών και δίκαιου ανταγωνισμού, όπου όλα τα προϊόντα μπύρας συνυπάρχουν, με τους ίδιους όρους, στα δίκτυα διανομής και τα καταστήματα επιτόπιας κατανάλωσης. Ο δίκαιος ανταγωνισμός, αποτελεί πάντα μία ανοιχτή δύναμη. Το «Ευ Ζυθοποιείν» αποτελεί το πρώτο βήμα για τη διαμόρφωση μιας εγχώριας αγοράς ζυθοποιίας όπου οι μικρές και οι μεσαίες ελληνικές ζυθοποιίες έχουν χώρο να εξελιχθούν και αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα. 

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Η καμπάνια «Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα» αποτελεί για όλους εμάς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης το έναυσμα να διεκδικήσουμε ίσες ευκαιρίες και ισότιμη αντιμετώπιση για όλους τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς ζυθοποιίας. Χώρος υπάρχει για όλους και πρέπει να υπάρχει για όλους. Στόχος μας, ως εταιρεία και ως ιδρυτικό μέλος του κινήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», είναι η ενίσχυση της εγχώριας μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας καθώς και η δημιουργία μίας αγοράς δίκαιου και υγιούς ανταγωνισμού. Ευελπιστούμε ότι την καμπάνια μας θα αγκαλιάσουν και θα στηρίξουν οι μικροί και μεσαίοι ζυθοποιοί, αλλά και οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες της χώρας μας στο σύνολό τους, ώστε όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, να διεκδικήσουμε χώρο για την Ελλάδα μας.»

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!