Στο site της athensbeerfestival.gr πρόσεξα πως υπάρχουν κάποια όμορφα πραγματάκια για την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα ετοιμάζονται 5 διαφορετικά φεστιβάλ με ξεκίνημα στον Βύρωνα και τη γνωστή πλέον εκδήλωση στο Θέατρο Βράχων για 3η συνεχή χρονιά. Επίσης στην Πάρο, Ναύπλιο, στις Ράχες Φθιώτιδας και τέλος στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΕ με την καθιερωμένη γιορτή μπύρας για 17η χρονιά! Ας δούμε αποσπάσματα απο 2 φεστιβάλ που είναι ανακοινώσιμα ήδη! 

3o Beer Festival
Η Γιορτή Μπύρας στο Βύρωνα αναβαθμίζεται και ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα, με τη συνεργασία και την εμπειρία του Athens Beer Festival, συνδιοργανώνουν υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα τo 3o BEER FESTIVAL. Έτσι στον εκπληκτικό χώρο του Θεάτρου Βράχων, από την 31η Μαΐου έως και την 3η Ιουνίου του 2018, οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπύρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπύρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και υπέροχους μπυρομεζέδες με τη συνοδεία κεφάτης Ελληνικής και Ξένης live μουσικής. Ταυτόχρονα υπέροχοι μουσικοί του δρόμου θα κρατούν συντροφιά στην ήσυχη γωνιά του Θεάτρου των Βράχων αυτούς που θέλουν να απολαύσουν πιο ήρεμα την μπύρα τους. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί και για τα παιδιά. Σε ειδικά προστατευμένο χώρο και λίγα βήματα από τους γονείς τους που κάθονται και απολαμβάνουν τη μπύρα τους, ειδικοί animateur αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία τους τους. Σας περιμένουμε λοιπόν στον αναβαθμισμένο και άκρως ατμοσφαιρικό χώρο του Θεάτρου Βράχων για ανεπανάληπτες βραδιές.

1ο Beer Camp
Το Athens Beer Festival καινοτομεί. Ένας από τους εκτός Αθηνών σταθμός του, μέλει να γίνει το 1ο Beer Camp σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στη παραλία Ραχών Φθιώτιδας, στη καρδιά της Ελλάδας δυο ώρες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δίπλα στη θάλασσα δημιουργήθηκε ένας υπέροχος χώρος, το Nisi όπου για μια εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το 1ο Beer Camp. Μια νέα πρόταση που θα ενθουσιάσει και θα ικανοποιήσει απόλυτα τους χιλιάδες λάτρεις και εραστές της Μπύρας.
Ο χώρος παρέχει την άνεση διαμονής σε 60 άτομα σε επιπλωμένες σκηνές τύπου Glamping, χώρο για ελεύθερο Camping, ιδιωτικό parking 150 θέσεων, γήπεδα άμμου, Outdoor Gum, Ακαδημία εκμάθησης παράκτιων Sport, Training Camps, Sport Camps, Tennis, Beer Pong, Badminton και υπέροχος στίβος για μοναδικά Beer Games και φυσικά μια ανεπανάληπτη ποικιλία 60 plus ετικέτες μπύρας σε draft και φιάλες, οι περισσότερες των οποίων έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Υπέροχοι μπυρομεζέδες καθώς και live συναυλίες κάθε βράδυ, επιβεβαιώνουν πως το 1ο Beer Camp στο Nisi θα γίνει το must event αυτού του καλοκαιριού. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα καθώς οι θέσεις διαμονής είναι περιορισμένες. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο δεν είναι γνωστό ακόμα αλλά θα περιλαμβάνει 7 διανυκτερεύσεις, ελεύθερη χρήση εγκαταστάσεων, συμμετοχή σε οποιοδήποτε beer game της αρεσκείας σας, welcome Beer και ελεύθερη είσοδο στις live συναυλίες (θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα για το πρόγραμμα των συναυλιών). Δεν θα πρέπει βέβαια να παραλείψουμε πως υπάρχει και ειδική μέριμνα για τα παιδιά σας με δραστηριότητες και παιχνίδια που επιμελούνται ειδικοί παιδαγωγοί και animateur.

17o Athens Beer Festival
Μετά από 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το ABF αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες των φίλων της Μπύρας στην Αττική, και όχι μόνο. Η ραγδαία ανάπτυξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιϊων, αλλά και η έντονη ζήτηση για εισαγόμενη craft μπύρα μας οδήγησε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε το ATHENS BEER BAR, the biggest Beer Bar ever, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, όπου η ίδια η Διοργάνωση θα προσφέρει τις μπύρες σε μοναδικές τιμές. To Beer Bar θα είναι κατηγοριοποιημένο σε Ελληνικά και Εισαγόμενα Προϊόντα, θα εξυπηρετείται από εκπαιδευμένους Beer Baristas, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί information center από το οποίο θα παρέχονται πιο εξειδικευμένες πληροφορίες στους επαγγελματίες επισκέπτες, για τις εταιρίες που παράγουν ή εισάγουν τις μπύρες που διατίθενται στο Φεστιβάλ, αλλά και γενικές πληροφορίες σε απλούς καταναλωτές.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!