Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση έρχεται στη Λεμεσό, όπου τρέχεις και πίνεις δωρεάν μπύρες. Πώς μπορεί να συνδυαστεί η μπύρα και το τρέξιμο;

Και όμως μπορεί, όταν πρόκειται για το πρώτο Cyprus Beer Run Challenge, το οποίο έρχεται στις 23 Ιουνίου με ένα πολύ ενδιαφέρον concept.

Στην ουσία το Challenge είναι ο προπομπός του Limassol Beer Festival που διοργάνωσε πέρσι ο Δήμος Γερμασογειας με μεγάλη επιτυχία και θα επαναλάβει και φέτος στις 28,29,30 & 1 Ιουλίου 2018 στο χώρο στάθμευσης της τουριστικής περιοχής Γερμασογειας.

Με σκοπό λοιπόν την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του Beer Festival, ο Δήμος αποφάσισε να διοργανώσει ένα διαφορετικό Beer Challenge όπου οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τρέξουν μία απόσταση 5 χιλιομέτρων, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν περίπτερα που θα μοιράζουν μπύρες δωρεάν. Μόνο που αυτές οι μπύρες θα είναι χωρίς αλκοόλ.


Το Cyprus Beer Run Challenge στοχεύει να προσεγγίσει συμμετοχές όλων των ηλικιών, οργανωμένα σύνολα, διαφόρους αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια και πλήθος κόσμου, με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την ενίσχυση του Europa Uomo Cyprus.

Η διαδρομή θα καλύπτει μια απόσταση κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού με αφετηρία το παλιό Λιμάνι Λεμεσού και τερματισμό στον ποταμό Γερμασόγειας.

Στον τερματισμό θα στηθεί σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες και προγράμματα από διάφορες σχολές χορού και γυμναστήρια. Επίσης θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με διάφορους DJs.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!