Χειμωνιάτικο φεστιβάλ μπύρας με εποχιακές, χριστουγεννιάτικες και specialties 
Έρχεται το 1ο καινοτόμο “micro” φεστιβάλ με χριστουγεννιάτικες, χειμωνιάτικες και σπέσιαλ μπύρες. Τα φετινά Χριστούγεννα φέρνουν το απόλυτο event στους φίλους της μπύρας με μια πανδαισία γεύσεων από τις καλύτερες χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπύρες του εξωτερικού καθώς και ελληνικές εποχιακές, όλες σε περιορισμένη ποσότητα. Ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού θα τις συνοδεύει και φυσικά η δικιά μας ζεστή, αρωματισμένη και πικάντικη Glühbier για τις κρύες γιορτινές μέρες και νύχτες! Beer Lovers ετοιμαστείτε για την απόλυτη ζυθο-εμπειρία!

Οι μπύρες: 60 εποχιακές ετικέτες σε φιάλη και σε βαρέλι θα δώσουν το παρόν! Christmas beers, Winter Warmers, σπάνιες και σπέσιαλ μπύρες από διαφορετικά στυλ θα είναι διαθέσιμες σε φιάλη, ενώ επιλεγμένες νέες ελληνικές ετικέτες θα συμπληρώνουν μερικές από τις καλύτερες μπύρες του κόσμου, που για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Το Beer Catalog δημιούργησε την χριστουγεννιάτικη λίστα μπύρας επιλέγοντας τα καλύτερα της εποχής, ενώ ο χριστουγεννιάτικος κατάλογος θα δίνει την γευστική εικόνα της μπύρας διευκολύνοντας την επιλογή του καταναλωτή αλλά και την γρήγορη εξυπηρέτηση του. Από τις 17 κάνουλες του Barley Cargo θα «παρελαύνουν» καθημερινά εξαιρετικές και σπάνιες εποχιακές μπύρες ενώ μία Pils και μία Lager θα «καλιμπράρουν» και θα φρεσκάρουν τον ουρανίσκο.

Guest μπύρες: Για πρώτη φορά στην Αθήνα η ιστορική Πατρινιά ΜΑΜΟΣ στα draft! Η μπύρα ΜΑΜΟΣ και η ΒΙΟΣ 5 θα αναλάβουν τον «δύσκολο» ρόλο που τους έχει ανατεθεί! Να φρεσκάρουν και να «ισορροπούν» τον ουρανίσκο από τις δυνατές γεύσεις των εποχιακών ζύθων αλλά και να ξεδιψούν τους διψασμένους θαμώνες... 

Glühbier! Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουν τα αρώματα και την ζεστασιά της!
και... Beer Coffee λικέρ! Πιστοί στην παράδοση δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και το ζεστό λικέρ μπύρας - καφέ, με ή χωρίς topping!

Xmas Fest Menu. Ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Το Christmas beer binner, θα είναι νηστίσιμο και γκουρμέ vegan, με γεύσεις δυνατές, παραδοσιακές και ικανές να συνοδεύσουν τις «απαιτητικές» μπύρες. Το Xmas Fest Menu θα λειτουργεί παράλληλα με το κλασσικό menu του Barley Cargo.

Ποτήρι γευσιγνωσίας για πολλές δοκιμές! Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν πολλές μπύρες ένα ποτήρι γευσιγνωσίας snifter με σήμανση στα 100 ml θα είναι διαθέσιμο προς χρήση. Το Xmas Beer Fest είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Beer Catalog, το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια έντυπης παρουσίας του στον χώρο της μπύρας, με την μπύραρία Barley Cargo και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της στο κέντρο της Αθήνας. 

Από τις 15 έως τις 24 Δεκεμβρίου και από τις 11 το πρωί, το Barley Cargo και το Beer Catalog ντύνονται στο πνεύμα του «Santa Zythos» και σας προσκαλούν για πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες. Το XMAS BEER FEST είναι το γεγονός της χρονιάς! Μείνετε συντονισμένοι.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 6, Σύνταγμα. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
(Προγραμματίστε έγκαιρα την προσέλευση σας. Λόγω της περιορισμένης ποσότητας κάποιες μπύρες θα τελειώνουν πιο νωρίς. Απολαύσετε τον χρόνο σας).

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: NOSTOS 100,6 FM
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!