Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκίνησε η προτετοιμασία για τα BeerBartender Awards. Τα φετινά πέμπτα BeerBartender Awards, περιλαμβάνουν τα Consumer Awards και Greek Beer Awards. Τα Consumer Awards θα πραγματοποιηθούν όπως και τις προηγούμενες χρονιές σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση των Consumer Awards έχει ξεκινήσει με την συγκέντρωση των υποψηφιοτήτων. Οι λίστες με τις υποψηφιότητες έχουν ήδη αναρτηθεί στο site. Σε αυτή την φάση μπορείτε να βοηθήσετε ανεξάρτητα αν είστε καταναλωτής ή στέλεχος, εφόσον γνωρίζετε κάποια εταιρεία ή μπύρα η οποία θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες και δυστυχώς έχει διαφύγει. Μπορείτε να ενημερώσετε για την εταιρεία σας, τα προϊόντα σας ή για εταιρείες και προϊόντα που κυκλοφόρησαν το 2017 μέσα από την φορμά που θα βρείτε εδώ ή στον ακόλουθο σύνδεσμο http://bit.ly/2AwGDGz

Στην επόμενη φάση των Consumer Awards η οποία ξεκινά την Πρωτοχρονιά και ολοκληρώνεται μετά από δυο μήνες, διεξάγεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις λίστες που έχουν καταρτιστεί. Φυσικά η συμμετοχή σας είναι και εδώ αναμενόμενη, καθώς όλοι οι νικητές των προηγούμενων χρόνων οφείλουν την διάκριση τους σε εσάς που τους στηρίξατε.

Η τρίτη και τελική φάση είναι η βραδιά απονομής στους νικητές, φυσικά μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. Η τελετή απονομής των BeerBartender Awards θα φιλοξενηθεί σε χώρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Στην απονομή θα δοθούν τα βραβεία των Consumer Awards, Greek Beer Awards και η τιμητική διάκριση που έχει θεσπίσει η BeerBartender τα προηγούμενα χρόνια για πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ελληνική ζυθοποιία.

Ας δούμε τους νικητές των προηγούμενων ετών:
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!