Solo Gose (Θάλασσα)
Εξαφανισμένη καιρό από τα ποτήρια των εραστών του υπέροχου πολιτισμού της μπύρας, η Gose είναι μία γερμανικής καταγωγής μπύρα που διακρίνεται για τον ξινό, δροσιστικό της χαρακτήρα, τη λιγάλμυρή αίσθηση από Σφακιανό αλάτι (ανθό της θάλασσας) και το μεθυστικό άρωμα του κολίανδρου. Σίγουρα μια πολύ διαφορετική μπύρα ! Απολαύστε τη με την ησυχία σας!

Solo Πρωταγωνιστής 
Mια μπύρα πραγματικά πολύ ιδιαίτερη. Πρόκειται για το τελευταίο (όχι το κύκνειο) μέρος μιας ιδέας που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2006, εξελισσόμενη μέχρι σήμερα βήμα προς βήμα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια σειρά από μπύρες, που ζυθοποιούνται μία φόρα και δεν πρόκειται να ξαναδημιουργηθούν. Η συγκεκριμένη μπύρα εμφιαλώθηκε μόλις σε 6000 αριθμημένες φιάλες των 0,5L. Aφήστε τη να ωριμάσει και μοιραστείτε κάθε φιάλη με τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα σερβίροντας σε μεγάλα ποτήρια. Απολαύστε τη μπροστά από το τζάκι, μια κρύα μέρα του χειμώνα, Συνιστώμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 14 ° C.

Solo Φωθιά
Μια πικάντικη, όλο καμπύλες και ζέση, μελαχρινή Porter με καπνιστό τσίλι από την επαρχεία Guizhou της Κίνας που ζυθοποιήσαμε σε συνεργασία με την Κινέζικη Wuhan No.18 brewing.

Solo Μεσόγειος
Πρόκειται για μια παραλλαγή της διάσημης Tioa Dong Who IPA που ζυθοποιήσαμε σε συνεργασία με την κινέζικη ζυθοποιία «Wuhan No.18 Brewing» προσθέτοντας χυμό μεσογειακών κερασιών και κινέζικο τσάι Pu Er στην αυθεντική συνταγή της. Μια φρουτώδης IPA που ακούει στο όνομα Μεσόγειος … συνδυάζοντας το Μεσογειακό ταμπεραμέντο με το αρχέγονο πνεύμα της Κίνας.

Solo Μποέμισσα
Mια μπύρα που ακούει στο όνομα »Μποέμισσα» δεν θα μπορούσε παρά να είναι εναλλακτική, αντισυμβατική και αρτίστα. Παρφουμαρισμένη με διακριτικά αρώματα λυκίσκων chinook, η πρώτη καθαρόαιμη Lager της Σόλο έρχεται να μας γοητεύσει επιστρατεύοντας το ευωδιαστό, ανάλαφρο σώμα της και τη χαρισματική της δημιουργικότητα, όντας ίσως η πρώτη μπύρα που σε καλεί να δώσεις χρώμα στην ετικέτα της. Aπολαύστε την, βάλτε την προσωπική σας πινελιά στη φιάλη της και κρατήστε την για να θυμάστε πως κάποτε πέρασε από το ποτήρι σας…

Mikonu Blonde Saison 
Διαθέτει λαμπερό χρώμα και μεταξένιο αφρό που διαρκεί. Αναδύει όμορφα αρώματα μάνγκο, κίτρου, τριαντάφυλλου, μπαχαρικών αλλά και μπανάνας. Κομψή, με καλοκαιρινό χαρακτήρα, βελούδινη υφή και στρογγυλό σώμα. Χαρίζει αρώματα καραμέλας, μπισκότου, αλλά και ζαχαρόκαλαμου, που συνδυάζονται αρμονικά με νότες πικάντικες. 

Mikonu Pale Ale 
Είναι ευκολόπιοτη μπύρα, που πίνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας και είναι συνδεδεμένη με την καλοκαιρινή διάθεσή μας. Λαμπερή στην όψη με έντονο αφρισμό, αναδύει εκφραστικά αρώματα μάνγκο, πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ. Στο στόμα απαλή, ευχάριστη και δροσερή, με φρουτώδη χαρακτήρα που ενισχύεται με όμορφες βοτανικές νότες και άρωμα καραμέλας.

Noctua Head Twister
Αμερικάνικοι λυκίσκοι με εσπεριδοειδή, γήινα χαρακτηριστικά και δημητριακά δημιουργούν το άρωμα και τη γεύση στη χρυσαφένια pale ale. Πικρή στη πρώτη επαφή ενώ στη συνέχεια αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά της. Με πλούσιο σώμα και έντονη επίγευση που σε κάνει να θές να ξαναπιείς

Noctua Night Vision
Έντονοι λυκίσκοι στο άρωμα και τη γεύση που ισορροπούν υπέροχα με τη σοκολάτα και τη μόκα που αναδεικνύουν οι ψημένες βήνες σε μια μαύρη μπύρα. Μια τολμηρή και σκοτεινή IPA.



Noctua One Year Celebration IPA
Πρόκειται για μια έντονη, ατρόμητη India Pale Ale με συγκινήσεις που ταιριάζει στο χαρακτήρα της Noctua. Εμπλουτισμένη με τεράστιες ποσότητες λυκίσκου που δημιουργούν αρώματα και γεύση μάγκο και ροδάκινο αλλά και έντονη πικράδα ενώ το αλκόολ είναι στο 6,5%. Τη φανταστική ετικέτα της One Year Celebration IPA σχεδίασε φυσικά ο Andy απο το Symbolic Design.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!