Νέες εκπλήξεις φέτος στην καθιερωμένη γιορτή μπύρας

Το Athens Beer Festival μετά από 17 χρόνια αλλάζει, και από 1η έως και 11 Σεπτεμβρίου, σας υποδέχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, με πιο πολλές μπύρες, πιο πολλά είδη φαγητού, και εκπληκτικές live συναυλίες με πάρα πολλές εκπλήξεις!
Ένα τεράστιο Beer Bar με τη με τη μεγαλύτερη ως τώρα ποικιλία μπύρας, με υπέροχους και γεμάτους τρέλα Beer baristas, άφθονο και ποιοτικό φαγητό στο micro Food garden και ατέλειωτη live μουσική, θα σας κρατήσουν υπέροχη συντροφιά και θα κάνουν τις νύχτες σας μαγικές και ανεπανάληπτες...

Athens Beer Bar
Η ραγδαία ανάπτυξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων, αλλά και η έντονη ζήτηση για εισαγόμενη craft μπύρα, οδηγεί στην ανάγκη του να δημιουργηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ, το Athens Beer Bar, το μεγαλύτερο beer bar ever.
To Athens Beer Bar είναι απόλυτα εξειδικευμένο και με την καθοδήγηση έμπειρων Beer Baristas θα σας προσφέρει όλες τις μπύρες των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων, εισαγόμενες μπύρες απ όλο τον κόσμο, αλλά και mainstream μπύρες από μεγάλες Ελληνικές Ζυθοποιίες, σε μοναδικές τιμές!
To Beer Bar άκρως λειτουργικό, θα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Φεστιβαλικού χώρου, για να είναι εύκολα προσβάσιμο. Την επιμέλειά του, θα έχουν οι Έλληνες Φίλοι της Μπύρας.

Athens Micro Food Market
Ένα νέο concept γεύσης για τους τυχερούς επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικές κατηγορίες Beer street food, μαζί με τις αγαπημένες τους μπύρες! Κατηγορίες όπως Burger Land, Beer Classics, PizzaSquare, Souvlaki Gourmet και πολλές άλλες, θα περιλαμβάνουν κιόσκια φαγητού με γνωστά καταστήματα της Αττικής. Σας περιμένουν πολλές και υπέροχες γεύσεις που θα τις συνδυάζετε με την αγαπημένη σας μπύρα ή με αυτήν που θα σας προτείνουν οι beer baristas!

Athens Micro Food Garden
Για να απολαύσετε το φαγητό και τις μπύρες σας υπάρχουν ξύλινοι παραδοσιακοί πάγκοι, στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο και φυσικά Live Μουσικό Πρόγραμμα που φέτος επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις!


Τοποθεσία: Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. Αγ. Τριάδας Ερμού 1 & Πειραιώς, 11854, Γκάζι

Τρόλεϊ: Νο 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία ΟΑΣΑ: 049, 815, 838, 914, B18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Μετρό : Σταθμός «Κεραμεικός».
Ηλεκτρικός : Πετράλωνα, Θησείο

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

1 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!