Και νέα γεύση Weiss η μοναδική Πατρινή μπύρα ORA. H ORA WEISS θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στα εγκαίνια του Achaia Fest 2017 που ξεκινά την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

«Η νέα προσθήκη στην γκάμα προϊόντων μας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης μας προς τους καταναλωτές και της διαρκούς προσπάθειας μας να τους προσφέρουμε νέες γευστικές εμπειρίες αλλά και να τους εμφυσήσουμε την αγάπη μας για την τοπική και φρέσκια μπύρα» δήλωσε ο κος Κώστας Αντωνακόπουλος της Πατραϊκής Ζυθοποιίας.

Η μπύρα ORA WEISS ανήκει στην κατηγορία Weissbier, δηλαδή είναι μια μπύρα διπλής ζύμωσης για την παρασκευή της οποίας χρησιμοποιείται βύνη σιταριού, βύνη κριθαριού, λυκίσκος, νερό και μαγιά, ενώ η διαδικασία της ζυθοποίησης της συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να απολαύσει μία αφιλτράριστη, μη παστεριωμένη μπύρα, δηλαδή ένα απόλυτα φυσικό προϊόν.

Η ORA WEISS ξεχωρίζει για το κεχριμπαρένιο βαθύ χρώμα της, τον χαρακτηριστικό της πλούσιο, συμπαγή αφρό και το άρωμα μαγιάς φρούτων και μπαχαρικών που προσδίδει στην μπύρα μια φρουτώδη γεύση με δροσιστική οξύτητα.

«Η ORA WEISS είναι η νέα πρόταση που η Πατραϊκή Ζυθοποιία προσφέρει στους καταναλωτές της η διάθεση της στην αγορά της Πάτρας θα ξεκινήσει στις 15.6.17 στο Achaia Fest σε Βαρέλι και από το τέλος Ιουνίου σε φιάλη 500 ml.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!