Η ανάδειξη της καλής μπύρας στην Κύπρο είναι σε πολύ καλό δρόμο!

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Κύπρου παρουσιάζει το καλύτερο φεστιβάλ μπύρας της πόλης. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το The Full Pint Homebrew Festival επιστρέφει με περισσότερους συμμετέχοντες, πολλά είδη μπύρας και φυσικά φοβερή σπιτική μπύρα! Δεδομένου ότι το Full Pint μεγαλώνει, έχει αλλάξει η δομή του φεστιβάλ ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος καλύτερα.

Έτσι θα μπορείτε να έχετε το δικό σας ποτήρι, με το λογότυπο του συνδέσμου, για 3 ευρώ, το οποίο θα μπορείτε να γεμίσετε όσες φορές επιθυμείτε (μέχρι φυσικά να τελειώσει η διαθέσιμη μπύρα). Με ζωντανή μουσική, φαγητό, καλή μπύρα και καλή παρέα, το Full Pint 2017 σας εγγυάται ότι θα περάσετε υπέροχα. Αλλά όταν λέμε πως το φετινό The Full Pint 2017 θα ήταν μεγαλύτερο και καλύτερο, δεν αστειευόμασταν.

Φέτος κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα την ημέρα του φεστιβάλ να βαθμολογήσει την κάθε μπύρα αλλά και να δει τα χαρακτηριστικά της, όπως αλκοόλ, περιγραφή, είδος μπύρας, μέσω της εφαρμογής για android The Full Pint 2017. Επισκεφτείτε λοιπόν στις 27 Μαΐου στην πλατεία Φανερωμένης, από τις 15:00 έως τις 20:00. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αισθανθείτε, να μυρίσετε και να δοκιμάσετε πραγματική σπιτική μπύρα.

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Κύπρου είναι μια κοινότητα που επιθυμεί να προωθήσει την ερασιτεχνική σπιτική παραγωγή ποιοτικής μπύρας που δεν είναι μόνο ένα καλοκαιρινό ποτό αλλά ένα ποτό για όλο το χρόνο. Προσπαθεί μέσω συναντήσεων, φεστιβάλ και διαγωνισμών να προσεγγίσουμε νέους ερασιτέχνες ζυθοποιούς και να τους ωθήσουμε να κάνουν την καλύτερη μπύρα στον κόσμο!
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!