Κάτι ολοκαίνουργιο έρχεται σύντομα στους (ιντερνετικούς) δέκτες μας!

Ομολογώ ότι περίμενα πολύ καιρό και απορούσα γιατί δεν το επιχειρεί κανείς μέχρι τώρα! Αναφέρομαι σε μια τηλεοπτική εκπομπή για την μπύρα και τα δρώμενα της. Ξαφνικά βλέπω κάτι καινούργιο: BeertheCity έγραφε. Το ψάχνω καλύτερα και βλέπω τα χαρμόσυνα που απο πίσω τους έκρυβαν τον φίλο Γιώργο Κωνσταντινίδη, χρόνια στον χώρο της μπύρας, γνώριμο μας απο παλαιότερα events όπως Ζυθογνωσία 2015 και RockFest στον Βύρωνα. Αμέσως επικοινώνησα μαζί του και θα μοιραστώ μαζί σας τα πρώτα νέα του ολοκαίνουργιου εγχειρήματος που εκτιμώ θα λατρέψουν οι φίλοι της μπύρας!


1. Καλησπέρα Γιώργο. Μόλις εντόπισα το νέο project για μπύρα και μάλιστα τηλεοπτικό. Θες να μας κάνεις μια εισαγωγή;
Μετά την οργάνωση του RockFest στο Βύρωνα αποφάσισα με την ομάδα μου να υλοποιήσω μια ιδέα που υπάρχει εδώ κι ένα χρόνο και που αποτελεί το πρώτο Beer Startup που ξεκινάει στην Ελλάδα… Το Beerthecity. To BeertheCity αποτελεί ένα global startup που προωθεί την κουλτούρα της μπύρας αλλά και το Beer Tourism κάθε πρωτεύουσας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο. Το BTC έχει τρεις πυλώνες το global Portal www.beerthecity.com το οποίο θα λανσαριστεί τέλος Απριλίου, την τοπική εφαρμογή κάθε πόλης που κάνεις locate την αγαπημένη σου μπύρα draft και τέλος μια ψηφιακή εκπομπή για τη μπύρα και το lifestyle γύρω από αυτή, που εδώ στην Αθήνα σε πρώτη φάση θα λανσαριστεί από το Web TV του STAR. Εβδομαδιαία εκπομπή, γρήγορη με πολλές αλλαγές και θεματικές. Είναι καινούριος ο χώρος για μένα και την ομάδα αλλά είναι πρόκληση και πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο timing για ένα τέτοιο εγχείρημα. Η εκπομπή αφορά τους καταναλωτές/φίλους της μπύρας αλλά και τους επαγγελματίες.

2. Η θεματικές ενότητες της εκπομπής που θα επικεντρώνονται;
Γνώση και κουλτούρα της Μπύρας, Προϊόντα και Εταιρείες, Beer Pairings και Lifestyle μέσα από τους ανθρώπους που πίνουν και διασκεδάζουν με μια μπύρα.

3. Ποιοι θα είναι οι συντελεστές του εγχειρήματος;
Η Παραγωγή γίνεται και ανήκει στους Έλληνες Φίλους της Μπύρας ΑΜΚΕ, το συντονισμό της σύνταξης έχει η Ιωάννα Ανδριοπούλου (Beer Catalog), σκηνοθεσία έχει ο Γιώργος Νικολαΐδης από το STAR, Creative Director είναι ο συνεργάτης μου ο Γιώργος Άγας, τα Beer Sports έχει αναλάβει η Πόπη Παπαμιχαήλ (ΕΡΤ Formula 1) ενώ το WEB TV του STAR υποστηρίζει τη προσπάθεια μας ενεργά με την τεχνική υποστήριξη και τη μετάδοση της εκπομπής. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι φίλοι της μπύρας και επαγγελματίες που μας υποστηρίζουν και που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό αυτό το project.

4. Θα μας συστήσεις τους "Έλληνες Φίλους της Μπύρας";
Είναι μια καινούρια μη κερδοσκοπική εταιρία που σκοπό έχει την προώθηση της κουλτούρας της μπύρας στην Ελλάδα. αλλά και τη προώθηση τουρισμού Μπύρας. Πρώτο project ήταν η οργάνωση του The RockFest 2016 και τώρα υλοποιούμε το startup BeertheCity. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις που σχεδιάζουμε για την αγορά. Μείνετε συντονισμένοι.

5. Ποιοι οι στόχοι της τηλεοπτικής εκπομπής;
Ο στόχος είναι να προωθήσουμε τη κουλτούρα της μπύρας στην Ελλάδα, την ποικιλία γεύσεων, να εκπαιδεύσουμε και να ενημερώσουμε τον καταναλωτή έτσι ώστε να μεγαλώσει η αγορά της μπύρας αλλά και να δημιουργήσουμε ταυτόχρονα μια Beer Business εκπομπή για την αγορά. Επειδή όμως η μπύρα είναι χαρά και Lifestyle όλη η εκπομπή θα στοχεύει κατά κύριο λόγο να ψυχαγωγήσει και να ευχαριστήσει το κοινό της ότι ακριβώς κάνει και μια δροσερή βαρελίσια μπύρα. 

6. Τι πιστεύεις μπορείς να αποκομίσει ένας φίλος της μπύρας από την εκπομπή;
Ενημέρωση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία από μια ομάδα που έχει τη γνώση της μπύρας και τη μεταδίδει εδώ και 20 χρόνια.

7. Κλείνοντας δώσε μας έναν επίλογο και προετοίμασε μας για το τι να περιμένουμε!
Πολλές εκπλήξεις. Αυτό μόνο μπορώ να πω. Δείτε την εκπομπή στο Web TV του Star την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 22:00 και μείνετε συντονισμένοι στο www.beerthecity.com και στη σελίδα Facebook του BeertheCity. Για εταιρικές και προϊόντικές προβολές και παρουσιάσεις επικοινωνήστε με το 6947959765.

Γιώργος Κωνσταντινίδης 
Ceo & Founder 
BeertheCity 
Beer Friends of Greece AMKE

Facebook Website YouTube
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!