Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, οι μπύρες και είσαι άνεργος, πρέπει να στείλεις οπωσδήποτε βιογραφικό για αυτή τη δουλειά. Η γνωστή παμπ «World of Beer», που βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έχει θεσμοθετήσει μια θέση εργασίας που μπορεί να χαρακτηριστεί τέλεια. Ο ενδιαφερόμενος που θα επιλεχθεί θα εργάζεται από τον Μάιο μέχρι τα τέλη Αυγούστου, θα πληρωθεί 12.000 δολάρια συνολικά, με τα έξοδα ταξιδίων και διατροφής να είναι καλυμμένα από τους υπεύθυνους.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι το τι θα κάνει ο «εργαζόμενος»! Θα δοκιμάζει όσο περισσότερες μπύρες μπορεί και θα καταγράφει τις εντυπώσεις του. Ο δοκιμαστής μπύρας θα πρέπει να ταξιδέψει όπου τον στείλει η παμπ και να αναρτήσει τις εμπειρίες του στην ιστοσελίδα του «World of Beer» και στα social media.

Οι αποστολές βιογραφικών είναι μέχρι τις 24 Μαρτίου, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να αναρτήσουν ένα βίντεο ενός λεπτού, στο οποίο θα εξηγούν γιατί είναι οι κατάλληλοι για τη δουλειά αυτή. Εκείνοι των οποίων τα βίντεο θα έχουν περισσότερες κοινοποιήσεις στα social media και αντίστοιχα views στο YouTube έχουν προτεραιότητα.

Τι απαιτείται; Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών, εξωστρεφείς, φιλικοί και να αγαπάνε τη μπύρα…Φέτος, η παμπ αποφάσισε να προσλάβει τρεις «εποχιακούς συνεργάτες», που σημαίνει ότι πρέπει να… βιαστείτε.

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!