Έχοντας επισκεφτεί τις 2 τελευταίες εκδηλώσεις μπορώ με ασφάλεια να πω ότι μιλάμε για μια άριστη οργάνωση όπου οι λάτρεις της μπύρας μπορούσαν να δοκιμάσουν μια τεράστια γκάμα απο μπύρες εξωτερικού που εισάγονται αποκλειστικά απο την Deals. Ιδιαιτερότητα παρουσιάζεται και στην σπανιότητα κάποιων στυλ που παραθέτονται (Imperial Stout, Barleywine, Double IPA κ.α) δίνοντας έτσι σε μη εξειδικευμένο κοινό να τα γευτεί και να ενημερωθεί για την πλούσια ποικιλία που προσφέρει η μπύρα. Εκτιμώ ότι και φέτος θα αντικρίσουμε την ίδια ποιοτική εικόνα και με πολύ όρεξη θα δοκιμάσουμε σοβαρές μπύρες, με παρέα αυτόν που πιστεύεται θα εκτιμήσει το συγκεκριμένο επίπεδο!

Έτσι λοιπόν η εταιρεία Deals A.E. στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των πελατών της, οργανώνει το 5ο Gastronomy Fair με σκοπό να παρουσιάσει όλα τα προϊόντα της στις 26 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου Intercontinental. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να δοκιμάσετε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει ενώ επίσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε master classes για το κρασί, τη μπύρα, τη σοκολάτα και το μπαρ.

Πρόγραμμα Master Classes
Αφοσιωμένη στον κύριο στόχο της, την παροχή ποιότητας στους επαγγελματίες μέσα από την μεγάλη γκάμα συναφών προϊόντων, η εταιρεία Deals A.E. φροντίζει για τις ανάγκες των συνεργατών της και τους υποστηρίζει με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση. Σκοπός της, η μοναδική εμπειρία της γευστικής απόλαυσης να φτάσει στον τελικό αποδέκτη: τον Καταναλωτή. 

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες. Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους ενδιαφερόμενους ενημερώσουν έγκαιρα για τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα της εταιρείας 2102321212/3 ή στο info@deals.com.gr 
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!