Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης. Διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα του Hospitality και Foodservice industry! Με την αμέριστη στήριξη και συμμετοχή των μεγαλύτερων θεσμικών φορέων του κλάδου έχει καταξιωθεί ως μία σπουδαία διοργάνωση υψηλού κύρους και βαρύνουσας σημασίας, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς. Πέρα από ένα κορυφαίο θεσμικό γεγονός, όμως θεωρείται δικαίως και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχίας και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους. 

Συγχρόνως, όμως, η HORECA είναι μία ζωντανή έκθεση, με έντονο παλμό, μια πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων, που στοχεύει συγχρόνως στην κατάρτιση, την εξειδίκευση και την αέναη εκπαίδευση κάθε επαγγελματία επισκέπτη της, μέσα από στοχευμένες εκδηλώσεις για κάθε κατηγορία επισκεπτών, (σεμινάρια, master classes, ανοιχτές συζητήσεις, διαγωνισμούς και live επιδείξεις). Αποτελεί, εν κατακλείδι, τη μεγάλη ετήσια γιορτή για όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Καφεστίασης, που την υποδέχονται κάθε χρόνο με τον ίδιο, αμείωτο ενθουσιασμό!

Συμμετέχοντες στην μπύρα
    Στη HORECA 2017 συμμετέχουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις εμπορίας μπύρας. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους νέους κωδικούς κάθε εταιρείας και να ενημερωθούν για όλο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.
    • DEALS ΑΕ
    • SEPTEM ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
    • TYROLINO - ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    • VINALIA SA
    • ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ
    • ΒΑΠ - ΚΟΥΓΙΟΣ Π. ΑΒΕΕ
    • ΕΖΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ
    • ΕΛΙΞΗ ΑΕ
    • ΚΙΡΚΗ BEER - ΔΡΙΤΣΑΣ Ι.& Ν.ΟΕ
    • ΜΑΣΟΚΩΣΤΑΣ BROS AE
    • ΝΗΣΟΣ - ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
    • ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ

HORECA Beer & Spirits Show
Με 26 απολύτως εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια και 4 ειδικές παρουσιάσεις beer & food pairing, το πρόγραμμα του HORECA Beer & Spirits Show δίνει στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά των bar, τη βέλτιστη αξιοποίηση των αποσταγμάτων, την οργάνωση και τη διοίκηση των καταστημάτων. Τα σεμινάρια και τα masterclasses θα πραγματοποιηθούν σε ειδική ηχομονωμένη αίθουσα στο Hall 1. Στόχος των σεμιναρίων είναι να προσφέρουν στους επαγγελματίες των cafe-bar χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη ορθολογική διαχείριση του καταστήματός τους και την αξιοποίηση των τάσεων που κυριαρχούν στη διεθνή αγορά για την προσέλκυση πελατών.


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!