Marea Blonde
Πλέον δίπλα στην φινετσάτη, αρωματική, γαστρονομική Delphi και την κεχριμπαρένια, γεμάτη, νεανική Marea Ale, προστέθηκε η ξανθιά, απαλή, πρωτοποριακή Marea Blonde. Η διανομή του νέου προϊόντος ξεκίνησε. Η νέα μπύρα της οικογενείας είναι μια μεταμοντέρνα Lager αφιλτράριστη, απαστερίωτη και με επαναζύμωση στην φιάλη. Διακρίνεται από το ξανθό, θολό της χρώμα και το απαλό της σώμα, με παρατεταμένη επίγευση εσπεριδοειδών, όπως γκρέιπφρουτ και σαγκουίνι, που της προσδίδουν μια μοναδική, δροσερή αίσθηση. Η Marea Blonde η όποια θα φέρει το χαρακτηριστικό λογότυπο MAREA με κίτρινα γράμματα θα είναι πρωτοποριακή και στην συσκευασία. Κάθε μπουκάλι θα φέρει μια διαφορετική φωτογραφία από μια συλλογή φωτογραφιών με θέμα την τέχνη του δρόμου στις σύγχρονες πόλεις. Θα διατίθεται σε φιάλες 330ml, σε χαρτοκιβώτια των 20φιαλών.

Voreia Smoked Amber Ale
Η νικήτρια συνταγή των Αρχοντάκη - Καζαμία στον 1ο Πανελληνιο διαγωνισμό του Συλλόγου ερασιτεχνών ζυθοποιών Ελλάδος (Σ.Ε.Ζ.Ε) σε συνεργασία με την μικροζυθοποιία Σερρών. Η πρώτη Ελληνική Smoked Amber Ale χρησιμοποιεί εκλεκτές βύνες και λυκίσκους και είναι γεμάτη από αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.


Sknipa Lady
Ξανθιά και σαγηνευτική με φρουτένιο άρωμα. Φλερτάρει και κατακτά όποιον τη δοκιμάσει! Αφιλτράριστη και απαστερίωτη ώστε να διατηρεί όλες τις γεύσεις και τα αρώματά της χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Φτιαγμένη από εκλεκτές Ελληνικές ποικιλίες βύνης και άριστης ποιότητας λυκίσκους.
Solo Hoppy Summer
Η μπύρα είναι πάντοτε απολαυστική αλλά σίγουρα, κατά την καλοκαιρινή περίοδο γίνεται ακόμα απολαυστικότερη! Σχεδόν τίποτα δε μπορεί ν΄αντικαταστήσει την πρώτη γουλιά από μία αφρώδη, κρύα, ξεδιψαστική μπύρα ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα. Φτιάξαμε την Hoppy Summer με γνώμονα τις τέλειες καλοκαιρινές αναλογίες: Ανάλαφρο σώμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ σε συνδυασμό με γενναίες δόσεις λυκίσκου και αρωμάτων. Προς επίτευξη αυτού του σκοπού χρησιμοποιήθηκαν άφθονες ποσότητες λυκίσκων τύπου Mosaic. Συνοδέψτε τη με την καλύτερη παρέα.

Στάλα Pale Ale
Μια νέα μπύρα με «χρώμα» Γιαννιώτικο από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων. Απαστερίωτη, αφιλτράριστη, διπλής ζύμωσης Pale Ale από τα Ιωάννινα, την καρδιά και ψυχή της Ηπείρου. Μπύρα ζωντανή! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι έχουν μείνει όλα τα καλά της μπύρας μέσα στο μπουκάλι: ένα μικρό ποσοστό ζωντανής μαγιάς, που επιτρέπει στην μπύρα να συνεχίσει να ζυμώνεται, να ωριμάζει και να παράγει διοξείδιο του άνθρακα με τελείως φυσικό τρόπο. Αποθηκεύστε το μπουκάλι πάντα σε όρθια θέση. Ανοίξτε και αδειάστε το περιεχόμενο αργά αφήνοντας τη μαγιά μαζί με μια μικρή ποσότητα μπύρας πίσω. Η μπύρα, καθώς είναι αφιλτράριστη, έχει μια πιο γεμάτη αίσθηση και γεύση. Περιέχει όλες τις πρωτεΐνες από την βύνη και όλα τα αιθέρια έλαια από τους λυκίσκους και αυτό γιατί το «σώμα» της δεν έχει αφαιρεθεί. Για να γευτείτε την μπύρα Στάλα στα καλύτερα της, δεν πρέπει να την κρυώσετε υπερβολικά. Στους 7ο με 10ο C θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, καθώς η γεύση και τα αρώματα της δεν εξασθενούν.

Vambeer Pilsner
Μια μοναδική φρέσκια μπύρα, με σώμα και σπιρτάδα. Το χρυσοκάστανο χρώμα της εξαιρετικής αυτής μπύρας είναι αποτέλεσμα της παραδοσιακής αργής ζυθοποίησης διάρκειας πολλών εβδομάδων. Η VAMBEER PILS είναι αρωματική με πλούσια γεύση,με τη φυσική πικράδα των λυκίσκων να ισορροπεί με τις βύνες αφήνοντας μια αρμονική επίγευση.
Vambeer Lager
Δροσιστική φρέσκια lager με λαμπερό χρυσό χρώμα και ελαφριά ισορροπημένη γεύση. Η ζυθοποίηση μεγάλης διάρκειας αναδεικνύει τα μεσογειακά αρώματα του ελληνικού κριθαριού και τις ευχάριστες νότες εσπεριδοειδών του λυκίσκου προσφέροντας μια ποιοτική μπύρα με ιδιαίτερη γευστική ταυτότητα.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!