Καταιγισμός Ελληνικών μπυρών. Αυτή την φορά απο την πενέμορφη Νάξο

Την Αγάπη μας για το νησί που γεννηθήκαμε και έχουμε στη καρδιά μας, έχουμε οδηγό για να δώσουμε γεύση στα παιδικά μας όνειρα. Το αγνό τζένερο, το σύκο και το σταφύλι, το σκάμνο και το αχλάδι που κόβαμε πριν καλά καλά ωριμάσουν. Oι αγνoi και μοναδικoi των παιδικών μας χρόνων φίλοι. Η σκόνη των παιχνιδιών που η φαντασία μας δημιουργούσε. Τα φαντάσματα, που η φαντασία των γιαγιάδων μας γεννούσε. Την αληθινή καλημέρα των εργατικών, καλοσυνάτων και φιλόξενων ανθρώπων του νησιού μας. Σε αυτούς που έφυγαν και σε αυτούς που περιμένουν. 

Φτιάξαμε λοιπόν, για όλους μας, μαζί με τον καλύτερο ζυθοποιό σε γνώση, με σεβασμό στο νόμο περί καθαρότητας της μπύρας, χωρίς πρόσθετες γεύσεις, κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και στις ποιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, την πρώτη μας μπύρα, για αποκλειστική διάθεση στην Νάξο και την ονομάσαμε: NAXOS BEER Pils

Η NAXOS BEER Pils είναι μια μπύρα με ιδανικό χρώμα, πλούσια γεύση, φρουτώδη αρώματα, έντονο κίτρο και βελούδινη πικράδα. Είναι μια φρέσκια, απαστερίωτη μπύρα Pilsner, για την παρασκευή της οποίας χρησιμοποιούμε τέσσερα είδη βύνης κριθαριού και τρεις ποικιλίες λυκίσκου! Η προσθήκη φυσικού λυκίσκου, η αργή ζύμωση και η μακράς διάρκειας ωρίμανση σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα της μπύρας και την καθιστούν ιδιαίτερη. Χωρίς θερμική επεξεργασία, χωρίς συντηρητικά και σταθεροποιητές, είναι ένα αυθεντικό φυσικό προϊόν.


NAXOS BEER Stout Plus.
Έχει αφρό κρεμώδη και μοναδικό. Σώμα μαύρο με αρώματα που κάνουν έντονη της παρουσία τους, καθώς νότες σοκολάτας, καφέ και καραμέλας συνεργάζονται αρμονικά. Χωρίς οσμή λυκίσκου, κάθε γουλιά και άλλη αίσθηση. Απολαυστικό και δυναμικό αποτέλεσμα, με μακράς διάρκειας γλυκόπικρη επίγευση από οχτώ είδη βύνης κριθαριού και έξι ποικιλίες λυκίσκου με Αλκοόλ 7°. Νυχτερινή αίσθηση. Είναι αυστηρά αυθεντικό και φυσικό προϊόν. Είναι πραγματική μπύρα με αυστηρές προδιαγραφές. Είναι μοναδική και θα είναι σύντομα κοντά σας.

Η επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε στους Ναξιώτες και τους επισκέπτες του νησιού μας, υψηλής ποιότητας αγνή μπύρα, μέσα από τον συνδυασμό του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου. Να αναζητούμε συνδυασμούς, με σκοπό την δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων. Να παράγουμε Ελληνική μπύρα που στην συνείδηση του καταναλωτή να είναι συνώνυμη της απόλαυσης και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη ποιοτική και αγνή γεύση της. Η μπύρα μας κατασκευάζετε σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες ζυθοποίησης της Ελλάδας. Ταξιδεύει το Αιγαίο και φτάνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Σύντομα η ζυθοποίηση θα γίνεται στον τόπο μας.

Ξεκινήσαμε το δικό μας ταξίδι.

website facebook
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!