Κάβα με εξαιρετικές επιλογές σε ξένες και Ελληνικές ποιοτικές μπύρες

Η Cava di Patsi είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην εμπορία μπύρας αλλά και ποτών, αναψυκτικών snacks όπως και κρασιών δευτερευόντως. Εταιρεία με μικρό σχετικά ιστορικό στο κομμάτι εισαγωγών αλλά βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις - συμφωνίες με οίκους και ζυθοποιία κυρίως Ευρώπης αλλά και Αμερικής.

Η σημερινή έδρα της εταιρείας είναι επί της οδού Αθανασίου Διάκου 7 & Κων/πόλεως σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επιφανείας 650 τετραγωνικών μέτρων όπου λειτουργεί και κατάστημα λιανικής πώλησης όλων σχεδόν των εμπορευομένων προϊόντων αλλά και άλλων ειδών. Ο κύριος φορέας και διαχειριστής Τιμόθεος Πατσός έχει χτίσει ένα άριστο επίπεδο κατάρτισης και γνώσης στα θέματα της μπύρας και του κρασιού βοηθούμενος από ικανούς γνώστες του αντικειμένου όπως ο Παύλος Κωτσίδης και Δημήτρης Λαδόπουλος για το κομμάτι της μπύρας και επώνυμοι sommelier, όπως ο Γιώργος Λούκας στα ειδικά σεμινάρια κρασιού και μπύρας που έχει παρακολουθήσει.


Το χαρτοφυλάκιο των πελατών ξεπερνάει σήμερα τους 250 με διασπορά στο λεκανοπέδιο Αττικής καθώς και σε διάφορα νησιά (Πόρος - Σπέτσες - Ικαρία - Ζάκυνθος και άλλα). Οι πελάτες είναι επώνυμες μπυραρίες - bar - cafe όπως και επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες στα προαναφερόμενα σημεία εντός Ελλάδος. Έχει συνεργασία με τους μεγαλύτερους παραγωγούς - εισαγωγείς μπύρας όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης καθώς και με την εταιρεία DEALS A.E. που εξειδικεύεται στο κομμάτι εισαγωγής περίπου 100 κωδικών μπύρας αλλά και πολλών επωνύμων κρασιών που η Cava di Patsi διατηρεί σαν ειδικός συνεργάτης με μεγάλο όγκο εργασιών. Προσφάτως έγινε και ο αποκλειστικός διανομέας των μπυρών Σόλο αλλά και άλλων ανερχόμενων Ελληνικών μικροζυθοποιείων.


Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 141 & Αθ. Διάκου 7, Αγίοι Αναργύροι
Τηλ: 210-2323645
facebook foursquare

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!