Μπύρα από αγάπη, καλός Brewmaster και τις καλύτερες πρώτες ύλες. Αυτά είναι τα 3 συστατικά της επιτυχίας της μικροζυθοποιίας της Βαρκελώνης. Αυθεντικές craft μπύρες. Μια μέρα, πίνοντας μια σπουδαία μπύρα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ζυθοποιείο και να κάνουν μεγάλες μπύρες, ποιοτικές μπύρες. Μπύρες αντάξιες της πόλης, της Βαρκελώνης.


Και ορίστε λοιπόν. Μια πραγματική craft ζυθοποιία στη Βαρκελώνη. Με προσεκτική επιλογή από εκλεκτή βύνη, λυκίσκο και μαγιά και χωρίς πρόσθετα, φυσικά. Και με το απίστευτα καθαρό νερό της πηγής Regas. Τέλος 5 λεπτά απο την φημισμένη Plaza Catalunya βρίσκετε και το υπερπολυτελές taproom όπου μπορείτε να γευτείτε τις μπύρες σε συνδυασμό με νοστιμότατα tapas. Η τοποθεσία του φαίνεται παρακάτω.




Μέχρι στιγμής διατίθενται εμφιαλωμένες:

● Pale ale “BARCELONA BEER” 5%alc,
(Μία μεσογειακή Αle)
● Indian pale ale “LOS CERDOS VOLADORES” 6%alc,
(Τα τρία γουρουνάκια «πετούν» σε μια νέα IPA)
● Mediterranean pale ale “LA BELLA LOLA” 4%alc,
(Βαυαρική βύνη και λυκίσκοι με έντονο άρωμα εσπεριδοειδών)
● Brown ale “LA NIÑA BARBUDA” 7%alc,
(Ο hipster Ramon με μορφή μικρού κοριτσιού με μούσι!!! Με νότες καφέ, καραμέλας, μαύρης σοκολάτας και ξηρών καρπών).
● Pale ale “BIG BEAR” 5%alc.
(O Frank η αρκούδα που αγαπάει μόνο την ποιοτική craft μπύρα. Μια pale ale σε κλασσικό βρετανικό στυλ.)

Αυτά τα λίγα για την ανερχόμενη Καταλανική Μικροζυθοποιία, η οποία καταφθάνει στα ποτήρια μας αρχικά οι 2 παραπάνω πρώτες ετικέτες και εν συνεχεία και ο υπόλοιπες αποκλειστικά απο την Billia Beers

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!