ORA CARNIVAL
Είναι μια ειδική τοπική FestBeer (μπύρα γιορτής) που παράγεται ειδικά για την περίοδο του Καρναβαλιού, παρασκευάζεται από αγνά, φυσικά συστατικά χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και άλλων πρόσθετων για την επίσπευση της παραγωγής της. Έχει έντονο βυνώδη χαρακτήρα με αρώματα ξηρών καρπών, πράσινο μήλο, λεμονόχορτο, καρύδια και πικραμύγδαλο, είναι υψηλόβαθμη 7% αλκοόλ με χρυσαφένιο χρώμα και βελούδινη πικράδα από την πλούσια δόση λυκίσκου. Διατίθεται απαστερίωτη, αφιλτράριστη απλά φυσική και απολαυστική μπύρα.

Ήπειρος Pilsner
Η υψηλής ποιότητας λυκίσκου με την μέθοδο του dry hopping, προσδίδει μοναδικότητα στον χαρακτήρα. Δηλαδή την ήπια και φρουτώδη γεύση της με ένα πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων χαρίζοντας την μοναδική της επίγευση. Η αφιλτράριστη μέθοδος παρασκευής της, της επιτρέπει να διατηρεί τη φυσική αυθεντικότητά της σε συνδυασμό με πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.


Στεργίου Σταρένια
Μία δροσερή με σκούρο χρυσοκίτρινο χρώμα και με ντελικάτες νότες γαρίφαλου και μπανάνας με φυσική θολότητα και με ευχάριστο άγγιγμα λυκίσκου στην επίγευση. Ωριμάζει στη φιάλη έτσι ώστε να απολαύσετε όλη τη μαγεία της χειροποίητης φρεσκότατης μπύρας χωρίς φιλτράρισμα, χωρίς παστερίωση και με φυσική δημιουργία CO2 που παράγεται στην ωρίμανση για πιο γνήσιο φυσικό αφρό. Απαστερίωτη και αφιλτράριστη. Φυσικά θολή μπύρα. Παρασκεύαζεται με βάση τον κώδικα περί αγνών υλικών για τη παραγωγή ζύθου του 1516 μόνο με νερό, βύνη και λυκίσκο.

Στεργίου gold
Η GOLD είναι νια ντελικάτη βαθυζύμωτη με δύο ειδών ζυθοζύμης χειροποίητη premium lager μπύρα. Έχει γεύση βύνης, ελαφριά πικράδα λυκίσκου και βυνώδες άρωμα. Είναι απαστερίωτη και αφιλτράριστη. Παρασκευάζεται με βάση τον κώδικα περί αγνών υλικών για τη παραγωγή ζύθου του 1516 μόνο με νερό, βύνη και λυκίσκο. Επαναζυμώνεται στη φιάλη για περαιτέρω ωρίμανση. Φυσικά θολή μπύρα.


ΑΘΗΝΕΟ #8
Είναι μια Lager με 5% αλκοόλ, με μείγμα διαφορετικών λυκίσκων και προσθήκη Ginger. Όπως όλες οι μπύρες του ΑΘΗΝΕΟ, είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη. Έχει θολό χρυσοκίτρινο χρώμα, πλούσιο άρωμα και ισορροπημένη γεύση με μακρά επίγευση που ξεχωρίζει η χαρακτηριστική, πικάντικη γεύση του Ginger. Ευκολόπιοτη και δροσιστική για να θυμίζει πως το καλοκαίρι πλησιάζει, αλλά με πικάντικες νότες που ταιριάζουν στις τελευταίες στιγμές του χειμώνα.



ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΨΙΛΟΝ PILSENER 
Φρέσκα αρώματα λουλουδιών ισορροπούν γευστικά με την πικράδα του λυκίσκου πείθοντας γευστικά τους εραστές της Pils 

ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΩΜΕΓΑ WEISS 
Μπύρα με μοναδική γεύση χάρη στα διακριτικά φρουτώδη αρώματα που αναδύονται κατά το σερβίρισμά της. Δροσιστική μπύρα από σιτάρι, εντυπωσιάζει με το φωτεινό κίτρινο χρώμα της.

ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΗΤΑ SEASONAL 
Νότες βύνης και άρωμα φρέσκιας μαγιάς έχουν ως αποτέλεσμα μια πλούσια σε γεύση μπύρα με μια ευχάριστη γλυκύτητα. Θα ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη γεύση της
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!