Πλησιάζει η στιγμή για το πρώτο Φεστιβάλ μπύρας ''The RockFest'', ένα φεστιβάλ που θα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την ποιοτική μπύρα και την Μικροζυθοποιία στην χώρα μας στην πιο δύσκολη στιγμή της! Το Beeroskopio όπου ανακοίνωσε το γεγονός απο τους πρώτους σας παρουσιάζει τι να περιμένετε στο Θέατρο Βράχων και χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες.

Το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας Βύρωνα, «The RockFest», είναι γεγονός, συνδυάζει πλήθος από μπύρες και επιλεγμένη ζωντανή Ροκ μουσική και εξελίσσεται στο γεγονός του καλοκαιριού! Θα πραγματοποιηθεί στον πασίγνωστο χώρο-σύμβολο των Θεάτρων Βράχων «Μελίνας Μερκούρη και Άννας Συνοδινού» στον Δήμο Βύρωνα, από Πέμπτη 26, έως και Κυριακή 29 Μαΐου 2016 (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 18:00-24:00 και Κυριακή 12:00-24:00).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και τεράστιο Beer Bar (μπάρα μπύρας), με πρόσοψη 50 μέτρα, που θα φιλοξενήσει περισσότερες από 100 μπύρες από όλο τον κόσμο, οι 60 περίπου εξ αυτών σε βαρέλι (draught). Ωστόσο, το Φεστιβάλ «The RockFest» είναι αφιερωμένο στην ελληνική μικροζυθοποιία. Περίπου 15 μικροζυθοποιίες από όλες τις περιοχές της Ελλάδος θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους προς δοκιμή, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, ζωντανά θα εμφανιστούν μερικά από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα ροκ μουσικής, που θα πλαισιωθούν από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Μελωδία Fm» και djs. Τα ροκ γκρουπ «The Big Nose Attack», «Mechanimal», «Mr. Highway Band», «Cyanna Mercury», «Tango with Lions», «Wish Upon a Star», «Α Victim of Society», «Ribbons of Euphoria» και «Dustbowl» δομούν το line-up του «The RockFest», που θα ολοκληρωθεί με συναυλία έκπληξη, με γνωστούς Έλληνες τραγουδοποιούς επί σκηνής, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ.


Το εισιτήριο του φεστιβάλ κοστίζει 5€ ανά ημέρα. Σε υπερπροσφορά και μόνο με προαγορά από το viva.gr, το εισιτήριο και για τις 4 ημέρες του «The RockFest» κοστίζει μόνο 10€ (δηλαδή με έκπτωση 50%) και 12€ στην είσοδο του φεστιβάλ (με έκπτωση 40%). Το εισιτήριο αυτό συμμετέχει σε κληρώσεις για διάφορα δώρα και περιλαμβάνει 2 Rock Coins (Rock Coin είναι το ειδικό «νόμισμα» του φεστιβάλ, για την αγορά μπύρας και φαγητού, κοστίζει 1€ έκαστο και διατίθεται από ειδικά σημεία πώλησης εντός χώρου φεστιβάλ, «Rock Coins Shop», για όσους έχουν ήδη επικυρώσει ή αγοράσει το εισιτήριό τους στην είσοδο του «The RockFest»). Στο viva.gr προπωλούνται και ημερήσια εισιτήρια.

Η μπύρα όμως θέλει και το κατάλληλο φαγητό, απαραίτητο και για τις πολύωρες μουσικές παραστάσεις του φεστιβάλ. Στο «The RockFest» προβλέπονται εύγευστες λύσεις για οικονομικό και γρήγορο φαγητό, στα «Beer Street Food bars» του φεστιβαλικού χώρου και επιλεγμένα μενού μπύρας στο «Beer Garden», δίπλα στο μικρό Θέατρο «Άννα Συνοδινού». Εκεί ακριβώς, πλάι στο «Beer Garden», θα υπάρχει ειδικός παιδότοπος για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Επειδή εκτός από τη ροκ μουσική, με τη μπύρα πάει και το ποδόσφαιρο, ούτε ο τελικός του Champions League θα λείπει από το «The RockFest». Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 οι επισκέπτες που δεν θέλουν να τον χάσουν θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη, στο θέατρο «Άννα Συνοδινού» (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας).

Σεμινάριο οικιακής παρασκευής μπύρας θα γίνει την Κυριακή 29 Μαΐου, 18:30-20:30, στο μικρό θέατρο, «Άννα Συνοδινού», από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος. Εκεί, 12 τυχεροί θα κερδίσουν ολοκληρωμένα πακέτα οικιακής ζυθοποίησης, προσφορά του αποκλειστικού χορηγού οικιακής Ζυθοποίησης Beer & Deli.

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ γίνεται από την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Έλληνες Φίλοι της Μπύρας» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα και της Περιφέρειας Αττικής. Την εταιρική επικοινωνία έχει αναλάβει η εταιρεία Vinetum, που ανάμεσα σε άλλα διοργανώνει τις εκθέσεις «Ζυθογνωσία», για μπύρα και «Οινόραμα» τη μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου για το ελληνικό κρασί, που διεξάγεται από το 1994.

Χορηγοί επικοινωνίας του «The RockFest» - 1ο Φεστιβάλ Μπύρας Βύρωνα είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Mad, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Mελωδία 99.2, Redfm 96.3 και Sport 24 radio, η Εφημερίδα των Συντακτών και οι ιστοσελίδες sport24.gr, oneman.gr και propaganda.gr. Υποστηρικτές του 1 Φεστιβάλ Μπύρας Βύρωνα είναι η έκθεση Ζυθογνωσία, το Beer & Deli, ο Beer Catalog και το Catering ΝΕΟΝ CLUB. Το πρόγραμμα της μουσικής είναι αποκλειστική χορηγία της μπύρας ΕΖΑ και της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

source

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!