Η μπύρα είναι το μυστικό για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ 

Η επιστήμη είναι με το μέρος αυτών που λατρεύουν την μπύρα και αποδεικνύει πως είναι το μυστικό για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ. Και μάλιστα δεν προσφέρει ένα, αλλά τέσσερα οφέλη που σχετίζονται με τη σεξουαλική δραστηριότητα.
Μερικές μπύρες και ξέχνα την πρόωρη εκσπερμάτωση. Οι επιστήμονες προτείνουν ότι η κατανάλωση μιας ποσότητας μπύρας καθυστερεί τον οργανισμό, καθώς τον φορτώνει με ουσίες που επιβραδύνουν τη διαδικασία.
Η κατανάλωση μπύρας όμως αυξάνει και τη λίμπιντο. Η μπύρα αποδείχτηκε πως είναι πολύ καλό αφροδισιακό, τουλάχιστον για τους άνδρες, υποσχόμενη έντονες στύσεις. Ο σίδηρος στις σκούρες μπύρες βοηθά τη δημιουργία αιμοσφαιρίνης, η οποία επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του οξυγόνου στο σώμα.
Το τρίτο όφελος είναι η μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ. Οι καταναλωτές μπύρας έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με τη γυμναστική μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις αντοχές τους κατά τη σεξουαλική επαφή.
Τέλος, οι επιστήμονες προτείνουν ότι η μπύρα συμβάλλει στην γενικότερη υγεία του σώματος με αποτέλεσμα οι άνδρες να νιώθουν λιγότερο υποτονικοί κατά τη διάρκεια του σεξ.
Πηγή

Έχεις έλλειψη σιδήρoυ; Πιες μια μαύρη μπύρα 

Εάν είσαι σε αναπαραγωγική ηλικία και υπoφέρεις από έλλειψη σιδήρoυ, υπάρχει ένας απoλαυστικός τρόπoς για να ενισχύσεις το αίμα σoυ: όταν βγαίνεις για πoτό, παράγγειλε μαύρη μπύρα. Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση πoυ δημoσιεύτηκε στην επιθεώρηση Jοurnal οf Science οf Fοod and Agriculture, η μαύρη μπύρα περιέχει σημαντικές πoσότητες σιδήρoυ (βασικό δoμικό συστατικό των ερυθρών αιμoσφαιρίων πoυ μεταφέρουν oξυγόνο σε όλο τo σώμα) σε σύγκριση με την ξανθιά και τη μη αλκοoλούχα. Στην υγειά σoυ, λoιπόν με μαύρη μπύρα πoυ βοηθά στην απoτροπή θρόμβων και εμφραγμάτων.
Πηγή
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!