Όπως υποδηλώνει και το όνομα της είναι μια γωνιά που θα λατρέψει κάθε λάτρης της μπύρας. Μπύρες από την Κίνα, την Εσθονία, το Βέλγιο, τη Σιγκαπούρη, το Μεξικό, την Πολωνία, το Νεπάλ, την Αγγλία, τη Γερμανία, μπύρες ελληνικές, μπύρες ξανθιές και μαύρες, μπύρες χωρίς αλκοόλ, μπύρες μοναστηριακές και βιολογικές, σπάνιες μπύρες, μπύρες με πρωτότυπο design και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους υπάρχει στο Beer Corner στο Χολαργό. Η συγκεκριμένη κάβα μπύρας βρίσκεται στη Μεσογείων κοντά στο Μετρό Εθνικής Αμύνης και ιδιοκτήτριες είναι η Μαριτίνα και Νόνη Κουρή. Πρόκειται για δύο αδερφές από τη Πεντέλη οι οποίες προέρχονται από μία οικογένεια που έχει βαθιά γνώση για τον κόσμο της μπύρας μιας και κάνει εισαγωγή και εμπόριο μέσω της εταιρείας Unibräu Hellas.


Η επιχείρηση λειτουργεί εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και τα πάει εξαιρετικά καλά καθώς είναι η μοναδική στο προάστιο που προσφέρει τόσο δυνατά brands και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Εκτός όμως από την μεγάλη συλλογή ετικετών από ολόκληρο τον κόσμο, στο Beer Corner μπορείτε να βρείτε επίσης πλήθος ποτηριών, growlers, steins, είδη ρουχισμού και διάφορα gadgets για τους λάτρεις τις μπύρας αλλά και συσκευασίες δώρων. Ενδιαφέρον προκαλεί το ράφι με την σειρά Wychwood, ίσως η πιο πλήρης σειρά της ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Το κατάστημα δημιουργήθηκε με σκοπό να σας συστήσει στον πλούσιο κόσμο της ποιοτικής εισαγόμενης και ελληνικής μπύρας. Είναι μια πρωτοποριακή κάβα μπύρας που προσφέρει εξειδίκευση σε πολύ καλές τιμές στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία γεύσεων και ετικετών που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο «ψαγμένο» λάτρη της, με την καλύτερη γκάμα στην Αθήνα. Σας περιμένουν λοιπόν με ΔΩΡΟ δύο μπύρες από την προσφορά της ημέρας με ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ άνω των 20€! Για τους λάτρεις της rock/metal μουσικής, διατίθενται οι μπύρες των IRON MAIDEN, των MOTORHEAD και των AC/DC, τα κρασιά των SLAYER και MOTORHEAD στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς και το επίσημο merchandize τους σε αποκλειστικότητα.

ΔιεύθυνσηΠερικλέους 13, Αθήνα (Σύνταγμα)
Τηλέφωνο210-8054640
facebook foursquare  

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!