Το έκτακτο σεμινάριο για τους αυριανούς Beer Sommelier

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Beer Sommelier Course που θα διεξαχθεί 19-22 Οκτωβρίου 2015.
H Genius in Gastronomy για μια ακόμα χρονιά εντάσσει στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ένα ολοκληρωμένο και σχεδιασμένο με βάση διεθνή πρότυπα και το μοναδικό πιστοποιημένο από διεθνή φορέα πρόγραμμα, με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπύρα, το Beer Sommelier Course. 
Η ομάδα είναι όμως που κάνει την διαφορά:

Χρήστος ΣιώμοςΧρήστος Σιώμος, απόφοιτος της Le Monde του τμήματος Οινοχόων καθώς και του τμήματος Restaurant Management, πιστοποιημένος Beer Sommelier, 3ος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του 2012, sommelier σε αναγνωρισμένα εστιατόρια και συνεργάτης σε αρκετά oοινοποιεία αλλά και επιχειρήσεις του χώρου των spirits.

Δημήτρης Λαδόπουλος
Δημήτρης Λαδόπουλος, τεχνολόγος τροφίμων, πιστοποιημένος Pro Wine Expert και Beer Sommelier, κάτοχος του Diploma in Brewing του International Brewing and Distilling Institute, London και πεπειραμένος homebrewer.

Νίκος Κοχύλης
Νίκος Κοχύλης, πεπειραμένος homebrewer, ιδιοκτήτης της εταιρείας προϊόντων οικιακής ζυθοποίησης Ale Box και κάτοχος του Diploma in Brewing του International Brewing and Distilling Institute, London.
Γιώργος Λούκας

Γιώργος Λούκας, πολύπειρος και βραβευμένος sommelier, εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Πανευρωπαϊκό και σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier, sommelier σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια και αναγνωρισμένα ξενοδοχεία & resort άλλα και κριτής σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Κρασιού.



Σε ένα ολοένα και ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο, σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως αυτός της μπύρας, η Genius in Gastronomy και το team των εισηγητών του Beer Sommelier Course δίδουν το σύνολο των απαραίτητων γνώσεων και τεχνικών τόσο για τον απλό λάτρη της μπύρας όσο και για έναν ήδη επαγγελματία στο χώρο της εστίασης και θέτοντας τις βάσεις για να δημιουργήσουμε τον αυριανό επαγγελματία, τον αυριανό Beer Sommelier.

Το Beer Sommelier Course είναι ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπύρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο Beer Sommelier.

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου:
Δευτέρα 19, Τρίτη 20, Τετάρτη 21 & Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 
Ωράριο σεμιναρίων: Έναρξη: 12.00 – Λήξη: 17.00
Διάρκεια σεμιναρίου: 20 ώρες
Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course 350,00 €
Πιστοποίηση Beer Sommelier 80,00 €

Τίτλοι θεμάτων
1. ΟΡΙΣΜΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ - ΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ
3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: LAGER, ALE, ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
4. SERVICE – ΛΙΣΤΑ – ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
5. Draft Beer Kegging (Τεχνικές εγκατάστασης μηχανημάτων draft beer) 
6. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ

Κρατήσεις:
T: 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6944441802 (13.00 – 20.00) 

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!