Νέα άφιξη στην περιοχή του Βόλου που έχει μπει πολύ δυνατά στον χορό!

Το Beer Cellar είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας αγάπης για τον ζύθο. Η ιδέα ξεκίνησε πριν δύο χρόνια περίπου όταν τα μηνύματα από το καταναλωτικό κοινό άρχισαν να πληθαίνουν περί μεγαλύτερης γκάμας επιλογών πάνω στην μπύρα. Παράλληλα με χαρά διαπίστωναν παντού σε ολόκληρη την χώρα να ξεφυτρώνουν δεκάδες μικροζυθοποιίες που με μεράκι και μεγάλη τεχνογνωσία ξεκίνησαν να γιγαντώνουν το ελπιδοφόρο κεφάλαιο της Ελληνικής Μπύρας.

Πλέον μετά από μια προσπάθεια πολλών μηνών, κατάφεραν να φέρουν για εσάς ένα μεγάλο κωδικολόγιο που ξεπερνά τις 120 επιλογές, προερχόμενες από κάθε γωνιά της γης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει ενημέρωση για νέες αφίξεις, νέες συνεργασίες, προϊόντα και παροχές που μόνο το Beer Cellar θα είναι σε θέση να προσφέρει. Στο ''κελάρι με τις μπύρες'' μπορείτε να βρείτε και τα προϊόντα της ολοκαίνουργιας μικροζυθοποιίας Πλάστιγγα.

Ελάτε σε επικοινωνία και μην διστάσετε να εκφράσετε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας που με χαρά θα ικανοποιηθούν. Παρακάτω μια λίστα με παροχές σας ενημερώνει για τα πλαίσια μέσα στα οποία μπορείτε να εξυπηρετηθείτε. Εδώ μπορείτε να δείτε και την γκάμα των ετικετών.

  • Δυνατότητα εντολής παραγγελίας μέσω του e-shop μας ή ακόμα και τηλεφωνικά
  • Αποστολή της παραγγελίας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος εντός 3 ημερών
  • Δυνατότητα εξόφλησης μέσω τραπέζης ή ακόμα και αντικαταβολής
  • Δωρεάν αποστολή της παραγγελίας με κοστολόγιο άνω των 70 ευρώ
  • Με την εγγραφή σας στο πελατολόγια θα ενημερώνεστε σε εβδομαδιαία βάση για τις ειδικές προσφορές
  • Δεν εφαρμόζεται πλαφόν κατώτατης παραγγελίας δίνοντας έτσι την δυνατότητα μεγαλύτερης ευελιξίας στις παραγγελίες σας.


Διεύθυνση: Σπυρίδη 100, Βόλος
Τηλέφωνο: 2421214024
facebook

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!